Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Meer dan 80 locaties in Nederland en België

Goudwisselkantoor is altijd bij u in de buurt. Dankzij meer dan 80 locaties van vaste en mobiele Goudwisselkantoren kunt u steeds snel en gemakkelijk bij ons terecht. Soms is dat vanuit huis het gemakkelijkst en soms is het heel goed te combineren met uw werklocatie. U kunt zelf kiezen wat u het beste uitkomt, want u kunt bij ons terecht zonder afspraak. Dat maakt u extra flexibel waar en wanneer u bij ons langskomt.

Aanwezig in iedere provincie

In iedere provincie zijn één of meer vaste kantoren gevestigd. Deze zijn in de meeste gevallen geopend van maandag t/m zaterdag van 09.30 tot 17.30 uur.

Mobiele kantoren

In het land rijden ook verschillende mobiele kantoren. Deze kantoren staan een halve of hele dag op een vaste standplaats bij u in de buurt. In onze speciaal ingerichte bussen bieden we u dezelfde service en mogelijkheden als in onze vaste kantoorlocaties. Vertrouwd, discreet én dicht bij huis.

Van harte welkom

Zo ziet u: voor het kopen, verkopen, verpanden of veilen van kostbaarheden, het wisselen van valuta of het huren van veilige kluisruimte is er altijd een Goudwisselkantoor in de buurt. Van harte welkom!