Deense kronen wisselen

Gaat u op reis naar het mooie Denemarken? Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of om te genieten van een welverdiende vakantie; het is altijd handig om bij aankomst al met contant geld te kunnen betalen. Wissel daarom Deense kronen bij Goudwisselkantoor. Deense kronen over na uw reis? Ook deze wisselt u eenvoudig terug naar euro’s. Kom dan langs op één van onze locaties.

Bestel buitenlandse valuta
Hoeveel wilt u wisselen?
EUR
=
1 EUR =
Hoe werkt het?
Uitgebreide valuta keuze
Gereguleerd door DNB
Overgebleven valuta terugwisselen

Zorgeloos op reis naar Denemarken

Denemarken is een land waar voor iedereen iets te beleven valt. De meest bezochte steden zijn Kopenhagen, Aarhus en Odense. Men betaalt er met de Deense kroon (DKK), omdat het land geen lid van de Eurozone is.

Denemarken staat bekend om de hoge levenskwaliteit. Het prijsniveau van Denemarken kan daarom ten opzichte van Nederland of andere Europese landen iets hoger uitvallen.

De bruisende hoofdstad Kopenhagen is wereldwijd bekend om zijn unieke bezienswaardigheden. Zo kunt u het iconische beeld van De Kleine Zeemeermin bezichtigen, de koninklijke paleizen zien of een bezoek brengen aan de unieke gekleurde huisjes in Nyhavn. Terwijl u een heerlijke wandeling maakt, kunt u lokale lekkernijen zoals het smørrebrød proeven.

  Denemarken historische binnenstad

  Denemarken verkennen: bestel eenvoudig Deense Kronen

  Aarhus of Århus is een havenstad aan de noordoostkust van Jutland, die een schat aan hoogtepunten biedt, zoals het openluchtmuseum Den Gamle By. Hier kunt u de historische gebouwen en huizen bewonderen. In drukkere periodes kunt u ook oude ambachten in uitvoering zien, zoals bijvoorbeeld een klokkenmaker, een hoedenmaker en andere traditionele beroepen. Denemarken biedt naast stedentrips ook prachtige landschappen, variërend van uitgestrekte kustlijnen tot bossen.

  Wat uw reden ook is om naar Denemarken af te reizen, een zorgeloze en plezierige trip begint met een goede voorbereiding. Waaronder het wisselen van voldoende contante Deense kronen. Zo kunt u bij aankomst direct genieten van al het moois dat Denemarken te bieden heeft. Deze valuta kunt u makkelijk bij Goudwisselkantoor bestellen en afhalen bij de kantoorlocatie die voor u het dichtstbijzijnd is.

   Denemarken

   Op meer dan 150 locaties

   Deense kronen wisselen

   Hoe werkt het bestellen van Deense kronen bij Goudwisselkantoor?

   Heeft u uw reis naar Denemarken geboekt en wilt u vooraf Deense kronen bestellen?
   Ontdek hoe eenvoudig onze handige online bestelmodule werkt in vijf stappen: 

   Stap 1: kies het benodigde bedrag in Deense kronen  

   Selecteer eerst het gewenste bedrag aan Deense kronen (DKK). U kunt ook besluiten om het bedrag in euro’s in te voeren. Onze bestelmodule berekent direct hoeveel Deense kronen u hiervoor ontvangt.

   Stap 1: kies het benodigde bedrag in Deense kronen  

   Stap 2: selecteer het kantoor waar u uw bestelde kronen wil ophalen  

   Goudwisselkantoor begrijpt dat gemak voor onze klanten belangrijk is. Daarom hebben we een uitgebreid netwerk aan vestigingen, zodat er altijd een kantoor in de buurt is. Selecteer simpelweg de kantoorlocatie die u het beste uitkomt. 

   Stap 2: selecteer het kantoor waar u uw bestelde kronen wil ophalen  

   Stap 3: selecteer de ophaaldatum  

   Heeft u een vestiging van Goudwisselkantoor gekozen? Kies vervolgens de datum die het handigst uitkomt om hier bestelde uw Deense kronen op te halen. 

   Stap 3: selecteer de ophaaldatum  

   Stap 4: persoonlijke gegevens invullen, bevestiging   

   Nu kunt u uw persoonlijke gegevens invullen. Nadat de bestelling is afgerond, ontvangt u een bevestigingsmail met alle relevante details, waaronder de ophaaldatum voor uw Deens geld. Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op door ons een e-mail te sturen of ons te bellen.   

   Stap 4: persoonlijke gegevens invullen, bevestiging   

   Stap 5: afhalen van uw Deense valuta

   Op de afgesproken datum kunt u de bestelling aan Deense kronen ophalen bij de gekozen vestiging van Goudwisselkantoor. Onze medewerkers overhandigen discreet en veilig uw Deense kronen. 

   Stap 5: afhalen van uw Deense valuta

   Hoeveel Deense Kronen kunt u vooraf bestellen? 

   Hoeveel Deense kronen heeft u nodig voor de reis? Dit bedrag hangt af van de duur van uw verblijf, het gewenste comfortniveau en de geplande activiteiten.

   Hieronder leest u enkele handige tips om te bepalen hoeveel Deens geld u kunt wisselen, zodat u zorgeloos van uw verblijf in dit prachtige Scandinavische land kunt genieten.

    Deense kronen

    Tips voor het vooraf bestellen van Deense Kronen

    1. Begrijp uw uitgavenpatroon
    Voordat u Deense kronen bestelt, is het belangrijk om in te schatten wat de verwachte uitgaven tijdens uw verblijf zullen zijn. Deze hangen af van hoe luxe u wilt verblijven, de maaltijden, lokale reiskosten, geplande bezienswaardigheden en aankopen zoals lokale souvenirs of specialiteiten. 

    2. Wissel iets meer dan u nodig denkt te hebben
    Het is altijd verstandig om een buffer Deense valuta aan te houden en deze mee te nemen in uw berekening. Hiermee voorkomt u dat tijdens uw verblijf kronen tekortkomt. Bovendien kunt u ook de onverwachte uitgaven dekken.  

     Kopenhagen

     3. Meerdere betaalmethoden
     Voor extra zekerheid op reis is het handig om meerdere betaalmethoden bij u te hebben. Denk aan creditcards en bankpassen. Houd wel rekening met de transactie- en valutawisselkosten die bij het gebruik van deze alternatieve betaalmethoden komen kijken. Vooral in het buitenland. 

     4. Win eventueel advies in
     Het komt er dus op neer dat u zich van tevoren goed laat informeren. Onze specialisten kunnen met u meedenken, zodat u een beter beeld krijgt over hoeveel Deense Kronen u nodig heeft voor uw reis.

      Reclaimed-12-ARA-78

      Waarom het verstandig is om Deense kronen te bestellen voordat u afreist

      Geld wisselen kan vooraf, of bij aankomst op uw bestemming. Van tevoren wisselen heeft wel duidelijke voordelen.

      Hieronder hebben wij een lijst voor u opgesteld met de voordelen en nadelen van het vooraf wisselen van uw euro’s naar Deense kronen.

       Vakantie naar Denemarken

       Voordelen en nadelen van het vooraf wisselen van euro’s naar Deense kronen

       Lees hier alles over de voordelen en nadelen van vooraf Deens geld wisselen

       • Meteen genieten bij aankomst in Denemarken: u kunt direct na aankomst doorreizen naar uw bestemming. Zonder eerst een geldautomaat of wisselkantoor te moeten zoeken. Verder zijn valutawissels op luchthavens bovendien vaak duurder.
       • Flexibiliteit: ongebruikte Deense valuta kan eenvoudig bij een van onze vestigingen worden gewisseld voor euro’s. U kunt dus gerust uw budget wat ruimer stellen voor de zekerheid.
       • Betrouwbaarheid: Goudwisselkantoor wordt gereguleerd door De Nederlandsche Bank en staat geregistreerd als een betrouwbare instelling. U kunt vertrouwen op onze expertise en service. 
       • Handig voor grotere bedragen: voor zakelijke reizigers of mensen die meer contant geld nodig hebben, biedt vooraf wisselen van euro’s naar kronen extra gemak en zekerheid.
       • Koersschommelingen: wisselkoersen fluctueren, wat invloed kan hebben op wat u aan euro’s terug krijgt na uw reis. Deze koersschommelingen kunnen zowel in uw voordeel als nadeel werken. 
       • Commissie: alle wisselkantoren brengen kosten in rekening. 
       • Beperkte flexibiliteit: terug wisselen naar euro’s kan voordelig zijn, maar hier zijn opnieuw kosten aan verbonden.

       Ongebruikte Deense kronen terug wisselen naar euro’s of bewaren? 

       Heeft u bij terugkomst nog Deense valuta over? Dan kunt u overwegen uw kronen naar euro’s terug te wisselen.

       Reizigers stellen zich vaak deze vraag en het is goed een weloverwogen keuze te maken die aansluit bij uw behoeften en voorkeuren. Omwisselen of bewaren? Daar leest u hier meer over.

        Kronen wisselen

        Optie 1: Deense kronen wisselen voor euro’s 
        Als u niet van plan bent binnenkort weer naar Denemarken te reizen, heeft u Deens geld waarmee u thuis niet kunt betalen. Dan kan het verstandig zijn om terug te wisselen naar euro’s. Houd er wel rekening mee dat wisselkoersen veranderen. U kunt dus een andere koers krijgen dan toen u aanvankelijk wisselde. 
         
        Optie 2: bewaren voor toekomstige reizen  
        Overweegt u binnenkort opnieuw naar Denemarken te gaan? Dan kan slim zijn de kronen te houden. Hierdoor vermijdt u de kosten en moeite van het opnieuw omwisselen en heeft u meteen geld beschikbaar voor uw volgende reis. 
         
        De overwegingen
        Er zijn dus verschillende zaken om te overwegen of u overgebleven kronen terug wil wisselen of juist houden. We noemen hier nog eentje: wanneer er nieuwe bankbiljetten worden uitgebracht, kunt u niet meer met de oude betalen. U kunt ze enkel nog inwisselen voor geldige coupures bij een Deense bank. 
         
        Ons advies
        We kunnen ook met u meedenken wat het meest verstandig is gezien uw omstandigheden. Met meer dan 150 vestigingen zijn we altijd in de buurt en onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. 
         

        Handig en betrouwbaar: Deense kronen wisselen bij Goudwisselkantoor  

        Vertrouwen en gemak vormen de kern van onze service. Ontdek zelf waarom zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers steeds weer voor Goudwisselkantoor kiezen om Deense valuta te wisselen.

        Bezoek een van onze kantoren en maak uw verblijf plezierig en zorgeloos. Stap dus gerust binnen bij een van onze locaties. Een aangename reis naar Denemarken begint bij Goudwisselkantoor.  

         Bestel direct uw Deense kronen
         Deense kronen wisselen

         Waarom Deense kronen wisselen bij Goudwisselkantoor

         • Onze locaties zijn altijd bij u in de buurt, waardoor u snel en eenvoudig toegang heeft tot onze service, waar u ook woont;
         • Onze transacties vinden plaats in een veilige, afgesloten ruimte, waardoor u volledige privacy en gemoedsrust ervaart tijdens uw bezoek;
         • Ruim assortiment aan valuta bij Goudwisselkantoor, zodat u altijd de juiste valuta kunt krijgen voor uw reisbehoeften;
         • Goudwisselkantoor is gereguleerd door De Nederlandsche Bank en staat geregistreerd als een betrouwbare wisselinstelling, zodat u kunt vertrouwen op onze expertise en service.

         Meest gestelde vragen over Deense kronen wisselen

         Waar kan ik Deense kronen wisselen?

         Bij Goudwisselkantoor ziet u meteen hoeveel Deense kronen u voor uw euro’s krijgt. U kunt ze online bestellen en afhalen bij meer dan 150 van onze vestigingen.

         Wat kost betalen met pinpas in Denemarken?

         Betalen met uw pinpas is buiten de eurozone altijd nog wat duurder, omdat de bank u vaak nog een toeslag in rekening brengt boven op de wisselkoers. Dit geldt ook voor betalen met een creditcard.

         Kun je in Denemarken met euro’s betalen?

         In principe kun je in Denemarken niet met de euro betalen, alleen met Deense kronen. Op de plaatsen waar men wel euro’s accepteert, zal de koers doorgaans ongunstiger zijn dan wanneer u vooraf wisselt.