Kopen van goud en zilver bij Goudwisselkantoor

Kopen van goud en zilver bij Goudwisselkantoor

Goud en zilver kopen wilt u natuurlijk op een zo veilig mogelijke manier doen. Wilt u liever de deur niet uit om zilver of goud te kopen? Geeft u er de voorkeur aan om anoniem goud te kopen? Bezoek dan eens onze webshop; deze biedt vele voordelen voor het online kopen van goud en zilver.

  • Veilig, en eenvoudig bestellen
  • Anoniem goud & zilver kopen
  • Scherpe live prijzen
  • Snelle levering
  • Verzekerd transport

Bezoek hier de Goudwissel webshop.

Goudwisselkantoor-webshop

Komt u liever langs in een van onze kantoren? Geen enkel probleem, bij Goudwisselkantoor kunt u altijd terecht op een van onze 140 locaties in Nederland, België of Duitsland! Nieuwsgierig welk Goudwisselkantoor er bij u in de buurt zit? Bekijk hier een compleet overzicht van onze locaties voor het kopen van goud en zilver.

Waarom goud kopen?

Fysiek goud kopen is een gouden investering! Het in het bezit hebben van fysiek goud geeft een veilig gevoel in tijden van economische onrust, zoals hoge inflatie. Goud is een edelmetaal dat in tijden van een economische crisis altijd zijn waarde behoudt, in tegenstelling tot papiergeld. Nu de spaarrekeningen nog steeds veel te weinig rente geven, zien wij dat op dit moment de goudprijs steeds verder stijgt en er meer geïnvesteerd wordt in goud of zilver. De goudprijs fluctueert per uur, maar is al tijden een bijzonder stabiele investering gebleken.

Online Zilver en goud kopen: hoe werkt het?

Online goud of zilver kopen is op onze webshop eenvoudig en snel te realiseren. Wij leggen hieronder in het kort uit hoe het werkt om online goud te kopen.

In welk goud en zilver kunt u het beste in investeren?

Vraagt u zich af welk goud of zilver u het beste kunt kopen? Als u overweegt om goud te kopen voor uw pensioen heeft u een aantal keuzes om te beleggen in goud. U kunt fysiek goud kopen waaronder gouden of zilveren munten, met als voorbeeld het gouden tientje, maar ook zilver- en goudbaren. In tijden van economische crisis blijft goud altijd zijn waarde houden, in tegenstelling tot geld. Goud is dus letterlijk een gouden investering! Meer tips over het kopen van goud en zilver? Kom gerust eens langs in een van onze 140 kantoren voor advies.

Zoek hier een kantoor bij u in de buurt >

Wilt u liever online goud of zilver kopen? Ook dit is mogelijk bij Goudwisselkantoor!

Bezoek de Goudwisselkantoor webshop hier >

Heeft u nog oud goud of oud zilver in huis liggen waar u niets meer mee doet, zoals bijvoorbeeld oude sierraden? Dat is natuurlijk zonde. Kom dan eens langs op een van onze locaties voor een gratis taxatie van uw goud of zilver.

Meer informatie over het verkopen van goud en zilver, vindt u hier.
Heeft u een andere vraag over goud, zilver, sieraden of horloges? Neem contact op met een Goudwisselkantoor bij u in de buurt >

Kopen van goud en zilver bij Goudwisselkantoor
Goud

Goud

Goud kopen bij een betrouwbare en discrete partij? Goudwisselkantoor verkoopt erkende gouden baren en munten direct uit voorraad tegen een scherpe prijs.

Lees verder
Zilver

Zilver

Investeren in zilver? Bij Goudwisselkantoor koopt u diverse soorten munten en baren tegen een scherpe prijs en meestal direct uit voorraad leverbaar.

Lees verder
Munten

Munten

Bij Goudwisselkantoor vindt u een groot aanbod gouden, zilveren en verzamelmunten. Maak gebruik van onze 30 jaar lange ervaring. We adviseren u vrijblijvend.

Lees verder