Timed veiling
Gouden ketting verkopen?

Gouden ketting verkopen?

Wilt u uw gouden ketting verkopen? Uw gouden ketting verkoopt u eenvoudig aan het Goudwisselkantoor bij u in de buurt. We taxeren kosteloos uw gouden ketting en betalen een reële prijs voor het sieraad. Is ons aanbod naar tevredenheid, dan betalen we u direct uit. Dat kan contant of indien gewenst per bank. Grote contante geldbedragen zijn alleen mogelijk in overleg.

Uw gouden ketting verkopen en benieuwd naar de waarde?
Maak een afspraak voor gratis taxatie > 

Gratis deskundige taxatie

Goudwisselkantoor heeft jarenlange ervaring met gouden sieraden. We taxeren en kopen dagelijks gouden kettingen en andere sieraden in uit Nederland, Europa en andere werelddelen. Ongeacht of ze van geelgoud, witgoud of roségoud zijn. Twijfelt u of uw halsketting van echt goud is? Kom er gerust mee langs! Onze ervaren taxateurs weten precies hoe het zit.

Zeker weten of uw gouden ketting van écht goud is?
Kom langs bij een kantoor bij u in de buurt of maak online een afspraak.

Vind hier een kantoor >
Maak een afspraak voor een gratis taxatie >

De juiste tijd om uw ketting te verkopen

Heeft u een gouden ketting, maar draagt u hem eigenlijk nooit? Voor veel mensen is een ketting net als kleding. Zit hij niet als gegoten? Dan draagt u hem liever niet en ligt uw ketting ongebruikt in de kast. Het sieraad kan natuurlijk ook een erfstuk zijn, waar u weinig waarde aan hecht. Overweeg dan eens om het te verkopen. Het geeft u de mogelijkheid om iets te kopen waar u wél plezier van heeft. De goudkoers is de laatste tijd sterk gestegen, waardoor het nu de juiste tijd is om uw gouden ketting te verkopen.

Kom vrijblijvend langs

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte én u bent zelf bij de taxatie aanwezig. Taxeren is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Van harte welkom!

Een mooie opbrengst voor uw oude sieraden?

Bekijk hier de ervaring van Janet Van der Hoek met het verkopen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Gouden ketting verkopen?