Bijzondere objecten voor u

 

Koopt u graag bijzondere of gewilde objecten? Bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor vindt u ze! Al meer dan 40 jaar zijn we actief in het zoeken en aanbieden van bijzondere objecten voor onze klanten. Een prachtige wereld waar de passie van kopers en verkopers elkaar ontmoeten. Bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor treft u veilingen van goud en zilver, horloges, sieraden en juwelen, munten en bankbiljetten. Onze veilingen kenmerken zich door een mix van mooie objecten. Van veel verhandelde scherp geprijsde stukken tot unieke topstukken van hoge waarde. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we brede kennis en ervaring opgebouwd en een groot netwerk van kopers en verkopers uit de hele wereld. Dat zorgt ervoor dat we weten waar het om gaat. We kennen als geen ander de veel gevraagde en verzamelde objecten. Maar datzelfde netwerk zorgt er ook voor dat we u bijzondere en gewilde objecten kunnen aanbieden in onze veilingen.

 

R is meer

Bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor combineren we mooie veilingen van bijzondere objecten met een persoonlijke aanpak. U zult ervaren dat u bij ons geen nummer bent. We houden ervan om tijd en aandacht te geven. Aan u, aan inzenders én aan de objecten die we veilen. Dat zit in ons bloed als familiebedrijf. Als geen ander weten we dat we het samen moeten doen. We ervaren dat we op die manier ook veel plezier en enthousiasme in ons werk kunnen stoppen. Dat kunnen we niet zonder u en niet zonder de inzenders. Maar dat willen we ook niet. Samen maken we veilen tot een succes voor alle partijen.

 

Bieden en kopen

Bieden en kopen op onze veilingen kan op de manier zoals dat bij u past. Houdt u van sfeer, mooie objecten bekijken en live de veiling meemaken? Bezoek dan ons veilinghuis in Klaaswaal. Een prachtige locatie met alle moderne faciliteiten voor taxaties, kijk- en veilingdagen. Biedt u liever mee vanuit een gemakkelijke stoel thuis, of laat uw drukke agenda een bezoek aan Klaaswaal niet toe? Onze veilingen kunt u overal via internet volgen en tegelijk ook meebieden. Zo hoeft u nooit een favoriet object te missen.

 

Full service

We kennen de spullen en weten steeds weer mooie en unieke dingen aan te bieden in onze veilingen. We bieden u daarbij graag een complete service. Dat betekent dat we onze faciliteiten zo hebben ingericht dat het bij u past: fysiek kijken, bieden en kopen in de veilingzaal in Klaaswaal, online door de collectie bladeren, bieden en kopen. En tenslotte ook afhaalmogelijkheden in Nederland, België en Duitsland. Heeft u zelf een waardevol object dat u zou willen verkopen of laten veilen? We nemen dat graag van u in behandeling. Via onze gratis nieuwsbrief houden we u ook op de hoogte over al het nieuws rondom onze veilingen. Kortom: we bieden u graag een full service veilingervaring.

 

Waar vindt u ons?

Het veilinghuis van Goudwisselkantoor is gevestigd op onze hoofdlocatie in Klaaswaal.

Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal

+31 (0) 186 – 746 746
veiling@goudwisselkantoor.nl