Bied nu mee op unieke objecten in de veiling!

Gratis deskundige taxatie

Het gebeurt regelmatig na het opruimen van een zolder, bij een verhuizing of na een erfenisverdeling dat er iets boven water komt waarvan je zegt: “Daar moet ik eens naar laten kijken.” Een bijzondere zilveren schaal, juwelen van een oudtante of een verzameling munten. Bent u benieuwd wat deze bezittingen waard zijn? Maak dan een afspraak bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor voor een deskundige waardebepaling van uw objecten!

Ervaar een taxatie bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor

Bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor weten we precies wat u nodig heeft. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring hebben we veel kennis en expertise om uw objecten op juiste waarde te schatten. Maak kennis met een taxatie bij ons veilinghuis en ervaar het zelf!

Gratis en vrijblijvende taxatie

Een taxatie bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor is gratis én vrijblijvend. U heeft dus geen verkoop- of veilingverplichting. Aarzel niet om een afspraak te maken voor een taxatie van uw objecten. Onze taxateurs maken een inschatting van de huidige veilingwaarde en adviseren u over te nemen vervolgstappen. Dat kan inbreng op de veiling zijn, directe verkoop of juist het advies om het nog een tijdje in uw bezit te houden. De keuze is uiteindelijk aan u.

Persoonlijke aandacht

Bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor combineren we onze passie voor bijzondere voorwerpen met een persoonlijke aanpak. Het is steeds weer verrassend om klanten te ontmoeten met bijzondere verhalen en unieke objecten. We vinden het belangrijk om aandacht te hebben voor u en de voorwerpen die u wilt laten taxeren. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze relaties.

Service en gemak

We bieden u graag de mogelijkheid om uw bezittingen te laten taxeren. Dat kan de gehele week bij één van de locaties van Goudwisselkantoor. Wij garanderen altijd goede faciliteiten zoals prettige ontvangst en discrete behandeling. Voor een taxatie van uw objecten vragen we u een afspraak te maken. Dit kan via telefoon of e-mail van de desbetreffende locatie.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met uw eigendommen over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gespecialiseerde taxateurs

Familiebedrijf De Ruiter is al decennia actief in goud en zilver, verzamelobjecten, sieraden en horloges, etc. Onze ervaren en gespecialiseerde taxateurs hebben veel kennis van waardevolle objecten. het veilinghuis van Goudwisselkantoor is ook lid van diverse vakverenigingen.

Directe afhandeling mogelijk

Een taxatie verplicht u tot niets. Maar als u direct uw objecten wilt verkopen of inbrengen ter veiling, dan handelen we dat ter plekke voor u af.