Pak uw kans in de aftersale!

Iets verkopen via veiling?

Heeft u bijzondere of gewilde objecten die u graag wilt laten veilen? Via onze veilingen realiseert u hoge opbrengsten voor uw objecten. Bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor zijn we al meer dan 40 jaar actief in het zoeken en aanbieden van bijzondere objecten voor onze klanten wereldwijd. Een prachtige wereld waar de passie van verkopers en kopers elkaar ontmoeten.

Verkopen met hoge opbrengsten

U bent natuurlijk gebaat bij een zo hoog mogelijke opbrengst voor uw objecten. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis opgebouwd over herkomst, materialen en waarde. Samen met het rijk gevarieerde veilingaanbod en ons sterke internationale netwerk zorgt dat voor veel kopers animo en hoge opbrengsten.

Maar er is meer…

Veilen met persoonlijke aandacht

Bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor combineren we mooie veilingen van bijzondere objecten met een persoonlijke aanpak. Wij doen er alles aan om u te laten ervaren dat u geen nummer bent. We houden ervan om tijd en aandacht te geven. Aan u als inzender van objecten, aan de kopers ervan én aan de objecten die we mogen veilen. Als familiebedrijf hebben we dat in ons bloed. We weten dat we samen het sterkst staan. Bovendien ervaren we dat we op die manier ook veel plezier en enthousiasme in ons werk kunnen stoppen. Dat kunnen we niet zonder u als inzender en niet zonder de (potentiële) kopers. Samen maken we veilen tot een succes.

Welke objecten kunt u verkopen op de veiling van Goudwisselkantoor?

Ontdek welke objecten u kunt veilen op de veiling van Goudwisselkantoor. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse objecten die geveild kunnen worden:

  1. Diamanten – Prachtige sieraden en juwelen met diamanten, maar ook losse diamanten van hoge kwaliteit.
  2. Zilver – Tafelzilver, elegante kandelaars, zilveren besteksets, hoogwaardig zilver, maar ook bepaalde verzilverde objecten.
  3. Munten – Oude historische munten, verzamelmunten, penningen en andere numismatische stukken.
  4. Bankbiljetten – Nederlands Staatspapiergeld, scheepsgeld, recepissen, biljetten van Overzeese Gebiedsdelen, buitenlandse biljetten en meer.
  5. Sieraden en juwelen – Prachtige Art Deco/Art Nouveau sieraden, antieke, vintage sieraden en juwelen van gerenommeerde merken.
  6. Horloges – Polshorloges, zakhorloges, en exclusieve horlogemerken zoals Rolex, Breitling, Omega en Patek Philippe.

Bij Goudwisselkantoor kunt u rekenen op professionele en deskundige veilingdiensten. Ontdek de mogelijkheden om uw waardevolle objecten te laten veilen en maak gebruik van onze expertise en uitgebreid netwerk van potentiële kopers.

Verkopen via veiling op úw manier

Het veilinghuis van Goudwisselkantoor heeft alle voorzieningen in huis voor geslaagde veilingen. U kunt de veilingen volgen op de manier zoals dat bij u past. Heeft u tijd en gelegenheid, dan moet zeker de gemoedelijke sfeer van de live veiling meemaken in Klaaswaal. Het prachtige veilinghuis met alle moderne faciliteiten zorgen voor een bijzondere veilingervaring. Wilt u liever vanuit een gemakkelijke stoel thuis, of tussen drukke werkzaamheden door uw ingezonden kavels volgen. Onze veilingen volgt u overal via internet. Zo weet u direct wat uw ingezonden objecten opbrengen.

Het veilinghuis van Goudwisselkantoor bemiddelt graag voor u bij het veilen van uw kostbaarheden. Wilt u ook succesvolle veilingverkoop realiseren? Neem dan contact met ons op!