Diamanten verkopen?

Diamanten verkopen?

Bent u in het bezit van diamanten die u wilt verkopen of laten taxeren? Goudwisselkantoor geeft u hierover deskundig advies! Naast ruim 30 jaar ervaring in goud, zilver en munten, is Goudwisselkantoor ook thuis op het gebied van diamanten. Als lid van de Antwerpse Diamantbeurs taxeren, certificeren, kopen en verkopen we diamanten. Bovendien veilen we ook diamanten en sieraden met deze prachtige edelsteen.

Benieuwd naar de waarde van uw diamant?
Kom langs voor een gratis taxatie

Maak een afspraak > | Vind hier een kantoor > 

Waarde van diamanten

De waarde van diamanten wordt bepaald aan de hand van kleur, slijpwijze, karaat en de zuiverheid. Ook wel de 4 C’s genoemd. Een verdere uitleg over deze 4 uitgangspunten vindt u op de website diamantwisselkantoor.nl.

Populaire edelsteen

Diamanten hebben altijd al in de belangstelling gestaan. Wie een diamant goed bekijkt, raakt onder de indruk van zijn schoonheid en glans. Diamanten kunnen in allerlei vormen geslepen worden. De bekendste en meest geliefde slijpvorm is het briljant slijpsel. Een briljant geslepen diamant is aan de bovenkant rond van vorm. De ronde diamant met 56-58 facetten is het populairst en vaak duurder dan andere slijpvormen. Bij het Goudwisselkantoor kunt u vrijblijvend terecht met al uw diamanten, ook als ze verwerkt zijn in sieraden.

Altijd een Goudwisselkantoor bij u in de buurt

Met meer dan 80 locaties door heel Nederland en België is er altijd een Goudwisselkantoor bij u in de buurt. Kom langs voor een taxatie in onze discrete taxatieruimte en ontdek wat u diamant of sieraad waard is. Een afspraak maken is niet verplicht maar mag wel en u kiest zelf of u per bank of contant wordt uitbetaald.

Lid van de Antwerpse Diamantbeurs

Doordat we lid zijn van de Antwerpse Diamantbeurs beschikken we over een uitgebreid netwerk van handelaren en diamantairs. We bieden u een goede prijs voor uw diamant door ons uitgebreide netwerk en blijven onze kennis over diamanten verrijken. Hierdoor taxeren we uw diamanten goed op waarde.

Maak een afspraak > | Vind hier een kantoor > 

Diamanten verkopen?