Geld wisselen

Geld wisselen

Geld wisselen is zeer eenvoudig bij Goudwisselkantoor. Met meer dan 140 locaties in Nederland en België kunt u ‘om de hoek’ uw geld wisselen. U hoeft niet langer uw buitenlands geld ongebruikt in de kast te leggen. Of uw vakantiemunten een bestemming te geven als kinderspeelgeld. Bij Goudwisselkantoor kunt u geld wisselen van over de hele wereld. Het Goudwisselkantoor is al meer dan 35 jaar hét adres voor het inwisselen van munten en bankbiljetten. Bezoek daarom vandaag nog één van de kantoren, want geld wisselen doet u bij Goudwisselkantoor!

Direct euro’s wisselen voor buitenlands geld?
Bestel hier uw buitenlands geld >

Welk geld kunt u wisselen bij Goudwisselkantoor?

 • Bijna alle soorten buitenlands geld wisselen.
 • Naast bankbiljetten ook muntgeld wisselen.
 • Ook veel oud geld dat geen wettig betaalmiddel meer is wisselt Goudwisselkantoor. Onze taxateurs leggen het u graag uit.
 • 5 euro en 10 euromunten uit Nederland.
 • Kortom: geld wisselen bij Goudwisselkantoor is bijna onbeperkt.

Populaire valuta

 

Actuele valuta Oude valuta
1. Amerikaanse Dollar (USD)
2. Britse Pond (GBP)
3. Deense Kroon (DKR)
4. Canadese Dollar (CAD)
5. Australische Dollar (AUD)
6. Zwitserse Frank (CHF)
7. Zweedse Kroon (SEK)
8. Noorse Kroon (NOK)
9. Chinese Yuan (CNY)
10. Japanse Yen (JPY)
1. Nederlandse Gulden
2. Duitse Mark
3. Oostenrijkse Shilling
4. Belgische Frank
5. Spaanse Peseta

Waar kunt u uw geld wisselen?

Goudwisselkantoor heeft locaties door heel Nederland. Zo is er dus altijd wel een kantoor bij u in de buurt om uw geld te wisselen. Via onze locatiezoeker op deze pagina vindt u direct het dichtstbijzijnde kantoor. Onze kantoren hebben ruime openingstijden op maandag tot en met zaterdag. Voor geld wisselen mag u een afspraak maken, maar dit is niet verplicht.

Hoe werkt geld wisselen bij Goudwisselkantoor?

Goudwisselkantoor vindt privacy en persoonlijk contact belangrijk. Daarom wisselen we geen geld aan een loket, maar in een aparte en discrete ruimte waar u zelf bij aanwezig bent. Een ervaren taxateur controleert het buitenlands geld op echtheid en of het inwisselbaar is. Aan de hand van de dagelijkse wisselkoersen wordt de waarde voor u berekend. Alle wisseltransacties worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van De Nederlandsche Bank. Is alles naar tevredenheid? Dan krijgt u direct het geld contant uitbetaald. Wilt u grote hoeveelheden geld wisselen, dan kunt u het beste een afspraak maken.

Waarom geld wisselen bij Goudwisselkantoor?

Uw geld wisselen is bij ons een vertrouwde zaak. Goudwisselkantoor is geautoriseerd door De Nederlandse Bank (DNB) en ingeschreven in het register van DNB als officiële wisselinstelling. Het familiebedrijf is al meer dan 30 jaar vertrouwd met het inkopen van bankbiljetten, munten en andere kostbaarheden. De erkenning van De Nederlandsche Bank sluit dan ook naadloos aan bij het vertrouwde gevoel dat we u graag willen laten ervaren. Het voordeel van Goudwisselkantoor is dat u niet alleen gangbare buitenlandse munten en biljetten kunt wisselen. Ook veel oud buitenlands geld kunt u inwisselen, evenals de Nederlandse guldenbiljetten.

 • Biljetten én munten wisselen. Oók oude valuta.
 • Altijd dichtbij met 140 locaties in Nederland, België en Duitsland
 • Contante betaling of indien gewenst per bank
 • Gratis taxatie en zonder afspraak welkom
 • Privacy en veiligheid gewaarborgd
 • Ruim 35 jaar ervaring in munten, bankbiljetten en edelmetalen
 • Gereguleerd door De Nederlandse Bank (DNB).

Moet ik voor geld wisselen een afspraak maken?

Een afspraak maken voor geld wisselen mag, maar is niet verplicht. U kunt altijd vrijblijvend een Goudwisselkantoor binnenstappen.

Zijn zakelijke wisseltransacties ook mogelijk?

Vanzelfsprekend voeren we ook wisseltransacties uit voor bedrijven. Wit u overgebleven geld wisselen van een zakenreis of bent u uitbetaald in Amerikaanse Dollars? Goudwisselkantoor levert graag maatwerk aan zakelijke klanten. Bij een zakelijke transactie is een geldig legitimatiebewijs verplicht.

Meer weten over geld wisselen?

Onze geld-wisselen-service noemen we Geldwisselkantoor. Op onze website geldwisselkantoor.nl vindt u alle informatie over welk buitenlands geld u kunt wisselen.

Kom langs of maak een afspraak!

Bent u nieuwsgierig geworden wat uw (oude) buitenlandse biljetten en munten waard zijn? Of wilt u direct geld wisselen? Via de locatiezoeker vindt u het Goudwisselkantoor bij u in de buurt.

PLAN UW ROUTE

PS: Heeft u naast buitenlands geld ook oude sieraden, zilveren voorwerpen of horloges? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor laten beoordelen en verkopen.

Geld wisselen