Timed veiling
Horloges verkopen

Horloges verkopen

Wilt u uw horloge verkopen?

Een horloge verkopen, dat doet u waarschijnlijk niet dagelijks. Voordat u uw horloge gaat verkopen, wilt u ongetwijfeld weten wat u in huis hebt en wat uw horloge waard is. Bij Goudwisselkantoor bent u aan het juiste adres voor het verkopen van uw horloges. Al meer dan 40 jaar zijn we actief in de in- en verkoop van goud en zilver, sieraden en allerhande verzamelobjecten. We taxeren ook waardevolle horloges en kopen deze indien gewenst graag van u over.

Benieuwd of uw horloge geld waard is?
Kom langs voor een gratis taxatie en ontdek de waarde van uw horloge.

Vind hier een locatie > Afspraak maken >

U kunt bij ons de volgende horloges verkopen:

Verkoop van gouden en zilveren horloges

Gouden en zilveren horloges kunt u verkopen aan Goudwisselkantoor. Wilt u een gouden of zilveren horloge inruilen voor geld? Goudwisselkantoor taxeert en koopt alle soorten gouden en zilveren horloges. Zowel in goed werkende staat als horloges die een mankement hebben. Heeft u een gouden horloge die al jaren ongebruikt in de kast ligt? Of heeft u een zilveren horloge uit een erfenis of een jubileum? Wij kopen deze horloges graag van u. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende taxatie!

Verkoop van Exclusieve merkhorloges

Heeft u een exclusief merkhorloge en wilt u deze verkopen? Onder polshorloges zijn bijzondere exemplaren te vinden. Merken zoals Rolex, Cartier, Breitling, Patek Philippe en Omega zijn bekende voorbeelden van exclusieve horloges. Goudwisselkantoor verkoopt en veilt exclusieve merkhorloges. Kom voor een vrijblijvende taxatie naar een van onze kantoren en breng –indien aanwezig- de originele verpakking van het horloge en het certificaat van echtheid mee.

Bent u benieuwd welke merkhorloges u onder andere bij ons kunt verkopen? Of wilt u meer informatie over het taxeren van uw horloge?
Lees hier meer informatie over het taxeren van horloges >

Antieke zakhorloges

U kent de antieke horloges misschien wel van vroeger: zakhorloges die de mannen op zak hadden. Van prachtig versierde exemplaren tot doorsnee zakhorloges met een zilveren of gouden ketting.

Deze antieke zakhorloges kunnen verzamelwaarde hebben. Heeft u een dergelijk antieke zakhorloge en overweegt u deze te verkopen? Onze taxateurs vertellen u graag meer over de waarde van uw horloge. Kom daarom langs bij een Goudwisselkantoor bij u in de buurt voor een geheel vrijblijvende taxatie. Indien u wilt, kunt u het zakhorloge ook direct verkopen.

Horloge inruilen bij Goudwisselkantoor

Vraagt u zich waar u uw horloge kunt verkopen of inruilen? Een betrouwbare partner die uw horloge op waarde weet te schatten?
Het is belangrijk om te weten wat uw horloge waard is voordat u het verkoopt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een eerlijke prijs ontvangt. U kunt dit laten beoordelen door een van onze specialisten. Goudwisselkantoor is een specialist op het gebied van het inkopen van horloges. Of het nu gaat om het inkopen van horloges zonder papieren, exclusieve merkhorloges, vintage of pre-owned horloges. Wij taxeren uw horloges op waarde en doen u een eerlijk bod. Kom langs bij een van onze locaties of maak een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw horloges

Onze locatie > Afspraak maken >

Vind hier meer informatie over het taxeren van horloges > 

Waarom uw horloge verkopen bij Goudwisselkantoor?

  • Gratis taxatie en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Ruim 40 jaar ervaring in horloges, goud, zilver en munten
  • Meer dan 150 locaties door Nederland, België én Duitsland
Horloges verkopen