Horloges verkopen

Horloges verkopen

Wilt u uw horloge verkopen?

Een horloge verkopen, dat doet u waarschijnlijk niet dagelijks. Voordat u uw horloge gaat verkopen, wilt u ongetwijfeld weten wat u in huis hebt en wat u horloge waard is. Bij Goudwisselkantoor bent aan het juiste adres voor het verkopen van uw horloges. Al meer dan 30 jaar zijn we actief in de in- en verkoop van goud en zilver, sieraden en allerhande verzamelobjecten. We taxeren ook waardevolle horloges en kopen deze, indien gewenst, graag van u over.

Benieuwd of uw horloge geld waard is?
Kom langs voor een gratis taxatie en ontdek de waarde van uw horloge.

Maak hier een afspraak > | Vind hier een kantoor > 

U kunt bij ons de volgende horloges verkopen:

Gouden en zilveren horloges

Wilt u een gouden of zilveren horloge inruilen voor geld? Goudwisselkantoor taxeert en koopt alle soorten gouden en zilveren horloges. Zowel in goed werkende staat als horloges die een mankement hebben. Heeft u een goud horloge die al jaren ongebruikt in de kast ligt? Of heeft u een zilveren horloge uit een erfenis of van een jubileum? Wij kopen deze horloges graag van u. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende taxatie!

Exclusieve merkhorloges

Onder polshorloges zijn bijzondere exemplaren te vinden. Horloges van merken zoals Rolex, Cartier, Breitling, Patek Philippe en Omega zijn bekende voorbeelden. Heeft u een exclusief merkhorloge dat u wilt verkopen? Goudwisselkantoor koopt en veilt exclusieve merkhorloges. Kom voor een vrijblijvende taxatie naar een van onze kantoren en breng –indien aanwezig- de originele verpakking van het horloge en het certificaat van echtheid mee.

Bent u benieuwd welke merkhorloges u onder andere bij ons kunt verkopen? Of wilt u meer informatie over het taxeren van uw horloge?
Lees hier meer informatie over het taxeren van horloges >

Antieke zakhorloges

U kent deze antieke horloges misschien wel van vroeger: zakhorloges die de mannen op zak hadden. Van prachtig versierde exemplaren tot doorsnee zakhorloges met een zilveren of gouden ketting.

Deze antieke zakhorloges kunnen verzamelwaarde hebben. Heeft u een dergelijk antieke zakhorloge en overweegt u deze te verkopen? Onze taxateurs vertellen u graag meer over de waarde van uw horloge. Kom daarom langs bij Goudwisselkantoor bij u in de buurt voor een geheel vrijblijvende taxatie. Indien u wilt, kunt u het horloge ook direct verkopen.

Horloge inruilen bij Goudwisselkantoor

Vraagt u zich waar u uw horloge kunt verkopen? Met meer dan 100 locaties in Nederland, België en Duitsland is er altijd een Goudwisselkantoor bij u in de buurt. U kunt zonder afspraak terecht en taxatie van uw horloge is kosteloos en vrijblijvend. U bent van harte welkom.

Maak een afspraak voor gratis taxatie > 

Vind hier meer informatie over het taxeren van horloges > 

Waarom uw horloge verkopen bij Goudwisselkantoor?

  • Gratis taxatie en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Ruim 35 jaar ervaring in horloges, goud, zilver en munten
  • Meer dan 100 locaties door Nederland, België én Duitsland
Horloges verkopen