Verzameling verkopen

Verzameling verkopen

Verkoop uw verzameling bij Goudwisselkantoor. Wij bieden u een reële prijs voor uw verzameling. Gebaseerd op de huidige marktwaarde en onderbouwd vanuit onze jarenlange ervaring. Benieuwd wat uw verzameling waard is? Kom langs voor een gratis taxatie.

Maak een afspraak voor een gratis taxatie >  | Vind een kantoor bij u in de buurt >

Passie voor verzamelen

Verzamelingen geven vaak een mooi beeld van de geschiedenis. Je ziet de ontwikkeling die een product heeft doorgemaakt. Of je ontdekt de veelzijdigheid van een alledaags object. Veel verzamelaars vinden het daarom leuk om een collectie samen te stellen.

Uw verzameling verkopen

De reden om een verzameling te verkopen, verschilt per persoon. Misschien ligt de verzameling ongebruikt in de kast. De verzameling is compleet en u wilt ruimte maken voor een nieuwe hobby. Of u erft een verzameling waar u zelf geen interesse in heeft. Dan is het fijn om een goed adres te hebben waar u uw collectie kunt verkopen.

Welke verzamelingen kunt u bij ons verkopen

Wij kopen de volgende soorten verzamelingen in:

  • Muntenverzameling
  • Bankbiljettenverzameling
  • Horloge verzameling
  • Verzameling zilveren voorwerpen

Maak een afspraak voor een gratis taxatie >  | Vind een kantoor bij u in de buurt >

Munten-verzameling verkopen

Verkoop uw muntenverzameling bij Goudwisselkantoor. Heeft u bijvoorbeeld een verzameling gouden tientjes? Dit zijn zeer bekende muntjes, die ook vaak als naslag in sieraden zijn verwerkt. Maar een kwartje uit het jaar 1818 of een gulden uit 1850? Dat zijn zeer zeldzame munten die duizenden euro’s waard zijn. Uw verzameling laten taxeren is dan ook zeker de moeite waard!

Verkoop uw munten-verzameling

Bankbiljetten-verzameling verkopen

Heeft u een verzameling bankbiljetten? Kom langs voor een gratis taxatie bij Goudwisselkantoor. Met name de oude guldenbiljetten zijn geliefde verzamelobjecten. De fraaie illustraties en de historie maken dat deze biljetten soms veel geld waard zijn. Ook de guldenbiljetten die voor de invoer van de euro in gebruik waren, zijn nog steeds geld waard.

Verkoop uw bankbiljetten-verzameling

Horloge-verzameling verkopen

Heeft u een collectie horloges? Het is de moeite waard om ze eens te laten taxeren. Uw verzameling horloges is geld waard. Goudwisselkantoor koopt ook uw exclusieve horloges in. Heeft u een precisie-uurwerk dat uitblinkt in design en nauwkeurigheid? Hoog tijd om te ontdekken wat uw polssieraad waard is.

Verkoop uw horloge-collectie

Zilververzameling verkopen

Van een zilveren servetring tot een sierlijk bewerkte theepot. Er zijn veel fraaie zilveren voorwerpen gemaakt. Soms voor alledaags gebruik, maar steeds vaker ook als siervoorwerp. In die laatste categorie vallen ook de zilveren miniaturen. Bent u geen liefhebber van poetsen of hebben uw zilveren voorwerpen al eerder hun glans verloren? Dan kan het interessant zijn om uw zilver te verkopen.

Lees meer over zilver verkopen

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een ondernemend familiebedrijf. Wij zijn hét adres voor inkoop en verkoop van waardevolle objecten en verzamelingen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de specialist om uw goud, zilver en verzamelitems te verkopen. Laat uw collectie vrijblijvend taxeren bij Goudwisselkantoor. Bent u tevreden met ons aanbod? Dan kopen wij het graag van u in.

33.000 tevrEDEn klanten gingen u voor

Maak een afspraak voor een gratis taxatie >  | Vind een kantoor bij u in de buurt >

Verzameling verkopen