Veiling

Veiling

Heeft u bijzondere objecten, zoals gouden sieraden, horloges en diamanten? Of een exclusieve muntverzameling uit een erfenis die u wilt verkopen? Dan is onze veiling iets voor u. Ook als u zelf bankbiljetten verzamelt, waar u een speciaal exemplaar van zoekt. Zowel kopen als verkopen op de veiling kan interessant voor u zijn!

Vrijblijvende taxatie

Ontdek dat kopen of verkopen bij Veilinghuis De Ruiter ook voor u interessant is. Kom langs met uw waardevolle objecten voor een gratis taxatie. We adviseren u graag over de voordelen van veilen, kopen en verkopen via Veilinghuis De Ruiter. U bent van harte welkom in één van onze Goudwisselkantoren bij u in de buurt.

4 redenen om uw kostbaarheden te veilen:

✔ Gratis taxatie van uw eigendommen
✔ Brede kennis van uw verzamelobjecten
✔ Groot netwerk van kopers en verkopers
✔ Online veiling met wereldwijde deelname

Breed netwerk

Familie De Ruiter is al decennia actief in de verzamelbranche. We hebben niet alleen specialistische kennis van waardevolle objecten. We brengen hen ook onder aandacht van een groot aantal kopers, verkopers en verzamelaars uit binnen- en buitenland. Deze expertise hebben wij gebundeld in onze dochteronderneming: Veilinghuis De Ruiter.

Veilinghuis De Ruiter

Bezoek www.veilinghuisderuiter.nl voor meer informatie over de veiling. Ontdek hoe de veiling werkt, wat de actuele veilingdagen zijn en bekijk direct de veilingcatalogus. De veilingen zijn ook via internet te volgen. U logt eenvoudig in vanuit huis en kunt live meebieden op een interessant object.

Waarom uw objecten veilen bij Goudwisselkantoor?

  • Gratis taxatie en ook zonder afspraak welkom
  • Brede kennis van uw verzamelobjecten
  • Groot netwerk van kopers en verkopers
  • Online veiling & wereldwijde deelname
  • Meer dan 35 jaar ervaring binnen de verzamelwereld
  • Meer dan 100 innamepunten door heel Nederland, België en Duitsland

 

Veiling