Bekijk de succesvolle veilingresultaten
De Timed Online Munten en Bankbiljetten veiling was zeer geslaagd. Bent u ook nieuwsgierig wat het heeft opgebracht?
Bekijk de resultaten
Ontdek wat het waard is!
Laat gratis en deskundig uw zilver, juwelen, horloges, munten of andere (verzamel)objecten taxeren.
Alles over taxatie

Veiling

Veilen

Uw kostbare objecten met succes verkopen? Breng ze in op de veilingen van het veilinghuis van Goudwisselkantoor.

Items inbrengen

Taxeren

Bezit u waardevolle eigendommen? Ontdek het tijdens onze gratis taxatie. We doen u direct een vrijblijvend aanbod.

Gratis taxatie

Verzamelen

Wilt u uw fraaie collectie verkopen, laten veilen of juist uitbreiden? het veilinghuis van Goudwisselkantoor maakt het mogelijk.

Kopen en veilen
Het veilinghuis van Goudwisselkantoor In het kort

Het veilinghuis van Goudwisselkantoor is een echt Nederlands veilinghuis. Met tientallen jaren ervaring in verzamelobjecten en edelmetalen. Meerdere keren per jaar komen serieuze collecties sieraden en horloges, diamanten, zilver, munten en bankbiljetten onder de hamer. Variërend van voordelige items tot zeldzame, exclusieve stukken. Iedereen kan objecten inbrengen en ook zelf kopen in de veiling.

  • meer dan 40 jaar ervaring
  • gerealiseerde topopbrengsten
  • kopers en verkopers uit binnen- en buitenland
  • persoonlijke aanpak
  • ruim 150 inname- en taxatielocaties

Inschrijven nieuwsbrief

Categorieën Numismatiek en papiergeld
Wat een prachtige en rijke historie weerspiegelen de vele munten en penningen wereldwijd. Goudwisselkantoor heeft een brede kennis opgebouwd van Nederlandse munten (zoals Koninkrijk, provinciaal, VOC, lage landen, middeleeuws en koloniaal) en buitenlandse munten ( landen, Grieks, Romeins).

Meer informatie
Penningen vertellen het verhaal van bijzondere gebeurtenissen uit de historie. Vereeuwigd op (edel)metaal en soms voorzien van veel gedetailleerde achtergrondinformatie. Goudwisselkantoor veilt meerdere keren per jaar penningen uit binnen- en buitenland.

Meer informatie
Papiergeld is een uniek verzamelgebied. De variaties, kleuren en verschijningsvormen zijn heel divers. Goudwisselkantoor veilt Nederlands Staatspapiergeld, noodgeld, kampgeld, scheepsgeld, recepissen, biljetten van Overzeese Gebiedsdelen, buitenlandse biljetten, etc.

Meer informatie
Categorieën Sieraden, horloges en diamanten
Sieraden en juwelen etaleren een luisterrijke schoonheid. Van verfijnde exemplaren tot kleurrijke edelstenen, liefelijke parels en kunstzinnige designsieraden. De collecties die het veilinghuis van Goudwisselkantoor aanbied zijn steeds rijk gevarieerd aan sieraden, juwelen en (losse) diamanten.

Meer informatie
In horloges gaan sierlijkheid en geraffineerde techniek samen op. Uurwerken die vaak al een lust voor het oog zijn herbergen soms verrassend technische hoogstandjes. Dankzij onze ervaring in alle typen horloges veilen we regelmatig mooie collecties, waaronder exclusieve merkhorloges, historische polshorloges en zakhorloges.

Meer informatie
Laat u meevoeren door de unieke selectie diamanten in onze veilingen. Of u nu op zoek bent naar een diamant van een bepaald karaat, zuiverheid of kleur, of naar een investeringsdiamant, u kunt er zeker van zijn dat er iets bijzonders te verkrijgen is in onze veilingen. Alle diamanten in de collectie zijn officieel gecertificeerd.

Meer informatie
De glans van zilver betovert mensen al eeuwenlang. Bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor is door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in zilver. In zilveren sieraden van oude en nieuwe merken. Maar ook van prachtig zilveren handwerk van meesters zoals Bonebakker, Groeneweg, Hooijkaas en Greven. Ze weerspiegelen op een fraaie wijze de geschiedenis van vroeger. Met gevarieerde veilingcollecties zilver weten we steeds zilverliefhebbers te inspireren.

Meer informatie
Taxeren Bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor
Heeft u iets in bezit waarvan u denkt: 'Wat zou het eigenlijk waard zijn'? Een muntenverzameling van uw grootouders, een exclusief horloge of juwelen met edelstenen. Misschien verhuisde u ze al lang geleden naar de zolder. En komt het na jaren weer boven water. Ontdek wat het waard is!
Bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor kunt u uw objecten gratis en vrijblijvend laten taxeren. Dan kan bij ons Veilinghuis in Klaaswaal. Ook zijn er meer dan 100 taxatielocaties in Nederland, België en Duitsland. Taxeren doen we altijd op afspraak.
Het veilinghuis van Goudwisselkantoor taxeert: goud en zilver (in alle verschijningsvormen), sieraden en juwelen, diamanten en edelstenen, horloges, munten, penningen en bankbiljetten. Kortom: we hebben kennis en ervaring in huis van heel veel objecten.
U weet na taxatie wat uw voorwerpen waard zijn én of het interessant voor u is om ze te verkopen of te laten veilen. Als u dat wilt, kunt u de zaak direct afhandelen. Bij directe verkoop betalen we contant u uit. Kiest u voor verkoop via onze veiling, dan nemen we uw objecten van u in en krijgt u uitgebreide informatie over het veilingproces.