Timed veiling
Gouden munten kopen

Gouden munten kopen


Gouden munten kopen is een goede investering omdat deze hun waarde behouden. Sommigen verzamelen gouden munten of willen winst maken op hun aankoop. Steeds vaker kopen mensen gouden munten om hun spaargeld veilig te stellen. Een gedachte die ze delen met vele anderen. Investeert u ook?

Gouden munten hebben echte waarde

Met gouden munten heeft u tastbare, fysieke waarde in eigen beheer zonder dat u afhankelijk bent van een andere partij, zoals banken. Gouden munten kunnen niet waardeloos worden door sterke inflatie of crises. Gouden munten blijven namelijk wereldwijd altijd waarde vertegenwoordigen. Nu ons huidige, kwetsbare financiële systeem steeds meer onder druk komt te staan, wordt het belang van échte waarde steeds groter. Met het aankopen van gouden munten beschermt u uw vermogen en behoudt u uw koopkracht. Het is daarom verstandig om uw spaargeld of vermogen deels in goud om te zetten.

Een verstandige investering

Gouden munten kopen is een verstandige investering. Goud kopen in fysieke vorm is een goede investering omdat goud zijn waarde behoudt. Waar valuta gevoelig is voor schommelingen, blijft goud zijn waarde altijd behouden. Om die reden is goud een van de veiligste investeringen die u kan maken. Ook investeren in goud? Kom dan naar één van onze locaties bij u in de buurt.

Vind een kantoor bij u in de buurt

 

Snelle levering

We leveren gouden munten direct uit voorraad of binnen enkele werkdagen. U betaalt uw aankoop contant of per bank en contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders. Wilt u een combinatie aanschaffen of heeft u speciale wensen? We denken graag met u mee om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Het Nederlandse Gouden Tientje

Bekend is natuurlijk de Nederlandse beleggingsmunt: het Gouden Tientje. Een fraaie munt met een rijke geschiedenis en een hoog goudgehalte. De historische achtergrond wordt door velen gewaardeerd aangezien het een wettig betaalmiddel van onze voorouders was. Ook de intrinsieke waarde is goed waardoor investeerders en verzamelaars elkaar hier vinden.

Internationale beleggingsmunten

Ook internationale beleggingsmunten zoals de Krugerrand, Maple Leaf of American Eagle zijn veel gevraagd. In de meeste gevallen gaat het om de ‘Troy ounce munten’ die 31,1 gram zuiver goud bevatten. Ook deze munten zijn internationaal bekend en dus goed verhandelbaar in de markt.

Gouden munten kopen bij Goudwisselkantoor

Geef uw spaargeld niet in handen van een grillige markt. Goud biedt u zekerheid in alle tijden. We wisselen graag eens van gedachten met u over de mogelijkheid van investeren in goud. Met ruim 150 kantoren in Nederland en België zijn we altijd bij u in de buurt. Van harte welkom!

Gouden munten kopen bij de bank

Misschien weet u nog wel dat vroeger goud kopen bij de bank zonder problemen ging. Momenteel bestaat deze mogelijkheid niet meer en wordt goud niet meer bij de bank aangeboden. U kan in fysiek goud investeren door bijvoorbeeld de aankoop van gouden munten. Het voordeel van gouden munten is dat deze internationaal erkend worden, u kleine hoeveelheden kunt aanschaffen waardoor u uw investering spreidt, u een ruime keuze heeft en de meeste gouden munten direct leverbaar zijn uit onze voorraad. Kom langs bij een kantoor in de buurt en investeer ook!

Vind een kantoor bij u in de buurt

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Gouden munten kopen