Maple Leaf goud kopen

Maple Leaf goud kopen


Wilt u investeren in gouden munten? De gouden Maple Leaf is de bekende beleggingsmunt uit Canada. De Maple Leaf is voor het eerst uitgegeven in 1979 door de Royal Canadian Mint. De Maple Leaf is geliefd onder beleggers door zijn hoge goudgehalte. Gouden beleggingsmunten zijn snel leverbaar én vrijgesteld van btw.

Gouden Maple Leaf kopen?

Kom naar één van onze kantoren bij u in de buurt. De gouden Maple Leaf is snel leverbaar. U heeft uw gouden munten binnen enkele werkdagen fysiek in bezit. We handelen op de actuele koers en u kunt zowel per bankoverschrijving als contant betalen. Contant gouden munten kopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders. Heeft u speciale wensen of wilt u ook andere gouden munten aanschaffen? We doen u graag een voorstel, passend bij uw wensen.

Maple Leaf internationaal bekend

De gouden Maple Leaf weegt precies 1 Troy Ounce en heeft een zuiverheid van 99,99%. De Maple Leaf – een esdoornblad –  is één van de nationale symbolen van Canada. Deze gouden munt is dan ook direct herkenbaar aan het prominente esdoornblad op de voorkant. Op de achterzijde is Koningin Elizabeth II afgebeeld.

Maple Leaf uitgaven

Van de gouden Maple Leaf zijn vier verschillende uitgaven. Naast de 1 troy ounce munt zijn er de:  ¼ en 1/10 en 1/20 troy ounce uitgaven.

Eigenschappen van Gouden Maple Leaf:

Land van herkomst: Canada
Fabrikant: Royal Canadian Mint
Materiaal: Goud
Gehalte: 999,9/1000
Gewicht bruto: 31,10 gram
Gewicht netto: 31,10 gram (1 troy ounce)
Diameter: 30 mm.

Kom bij ons langs

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om een deel van uw vermogen in goud om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren.

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Maple Leaf goud kopen