Timed veiling

Thaise Baht wisselen

U vertrekt binnenkort voor een welverdiende vakantie naar het gastvrije Thailand? Dit land is met recht één van de populairste bestemmingen in Zuidoost-Azië. Ga daarom goed voorbereid op reis en wissel voor vertrek uw budget aan Thaise baht (THB) bij Goudwisselkantoor. Terug van uw reisbestemming en nog Thaise valuta over? Ook deze wisselt u eenvoudig terug naar euro’s. Kom dan langs op één van onze locaties.

Bestel buitenlandse valuta
Hoeveel wilt u wisselen?
EUR
=
1 EUR =
Hoe werkt het?
Uitgebreide valuta keuze
Gereguleerd door DNB
Overgebleven valuta terugwisselen

Voorbereid op reis naar Thailand

U bent van plan om binnenkort te vertrekken naar het prachtige en gastvrije Thailand. Wie naar het uitgestrekte, ongerepte Thailand reist, heeft een overvloed aan activiteiten en bestemmingen om uit te kiezen. Men betaalt er met de Thaise baht (THB), die u ook vooraf kunt wisselen.

Prachtige stranden, bruisende steden en rijk cultureel erfgoed zijn bekende redenen waarom bezoekers naar Thailand komen. Het land biedt echter ook mogelijkheden voor zakelijke reizen. Populaire steden zoals Bangkok, Phuket en Chiang Mai bieden een divers scala aan ervaringen.

  Thaise baht biljetten vooraf wisselen

  Met een gerust hart Thailand verkennen: bestel vooraf uw Thaise baht

  Sinds de jaren 60 is Thailand een geliefde toeristische bestemming. Met diverse regio’s, waaronder de bruisende hoofdstad Bangkok en prachtige kustgebieden zoals het bekende Phuket. De levendige hoofdstad Bangkok staat bekend om zijn talrijke tempels, markten en divers aanbod aan street food. Bangkok is ook vaak het startpunt van reizen naar Thailand vanwege de goede internationale vliegverbindingen.

  Naast de populaire kust hebben ook binnenlandse provincies, zoals Chiang Mai, hun eigen charme. Of uw nu reist voor ontspanning of avontuur, maak uw bezoek aan Thailand zorgeloos en aangenaam door vooraf Thaise valuta te bestellen via onze handige online module. Vervolgens haalt u de bestelling af bij een Goudwisselkantoor bij u in de buurt.

   goed voorbereid op reis naar Thailand
   Op meer dan 150 locaties

   Thaise Baht wisselen

   Hoe werkt het bestellen van Thaise baht?

   We leggen u in vijf korte stappen uit hoe eenvoudig dit bij Goudwisselkantoor werkt.

   Stap 1: Vul het benodigde bedrag aan Thaise baht in    

   Als eerst vult u het bedrag aan Thai baht in, dat u wilt wisselen. De bestelmodule laat meteen te zien hoeveel euro’s dit kost. Of eerst het bedrag in euro, waarna de module uitrekent hoeveel Thaise valuta u voor dit bedrag ontvangt.  

   Stap 1: Vul het benodigde bedrag aan Thaise baht in    

   Stap 2: selecteer het Goudwisselkantoor waar u uw Thais geld wil ophalen

   Gemak en betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk voor onze klanten. Daarom kunt u tijdens deze stap de vestiging van Goudwisselkantoor selecteren, die u prettig vindt.  

   Stap 2: selecteer het Goudwisselkantoor waar u uw Thais geld wil ophalen

   Stap 3: selecteer een datum waarop u uw bestelling wil ophalen

   Wanneer u de kantoorlocatie heeft geselecteerd, kunt u nu de datum kiezen waarop u uw bestelling aan Thaise valuta wilt ophalen.  

   Stap 3: selecteer een datum waarop u uw bestelling wil ophalen

   Stap 4: persoonlijke gegevens invullen, bevestiging  

   Na het invullen van uw persoonlijke gegevens en het afronden van de bestelling, ontvangt u van ons een e-mail als bevestiging. In dit mailtje staat alle relevante informatie, waaronder de kantoorlocatie en de datum waarop u uw bestelling Thaise baht kunt ophalen. Heeft u vragen? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen of te bellen.   

   Stap 4: persoonlijke gegevens invullen, bevestiging  

   Stap 5: Afhalen van uw Thaise bahts   

   Aan uw privacy is ook gedacht. We overhandigen uw bestelling aan Thaise bahts altijd in een afgesloten, discrete ruimte.  

   Stap 5: Afhalen van uw Thaise bahts   

   Hoeveel Thaise baht moet u van tevoren aanschaffen?   

   Van tevoren het juiste bedrag aan Thai baht wisselen, is belangrijk. U wil immers niet zonder geld komen te zitten tijdens uw verblijf. Tegelijk wilt u ook niet te veel ongebruikte Thaise valuta terugbrengen.     

   We geven daarom een aantal tips en overwegingen die kunnen helpen bij het begroten van uw budget. Zo gaat u goed voorbereid op reis.

    boeddha beeld bij tempel in Thailand

    Tips voor het bestellen van Thaise baht

    1. Begrijp uw uitgavenpatroon   
    Iedereen heeft een uitgavenpatroon waaronder algemene uitgaven zitten zoals overnachtingen, binnenlandse reizen, maaltijden en winkelen. De hoogte van die uitgaven worden bepaald door uw planning en eigen voorkeuren.  

    2. Voeg een financiële buffer toe   
    Iets meer wisselen dan u verwacht uit te geven, is altijd verstandig. Zo voegt u een buffer toe, waardoor u niet zonder geld komt te zitten. Of gedwongen bent alsnog lokaal tegen een ongunstige wisselkoers Thaise bahts te kopen.  

     vooraf bestellen van Thaise baht

     3. Overweeg alternatieve betalingsmethoden   
     Naast contant Thais geld is het ook verstandig alternatieve manieren van betalen bij de hand te hebben, zoals een creditcard of een bankpas. Let er wel op dat deze alternatieven ook geld kosten. Zo rekenen pinautomaten een vaste commissie voor elke keer dat u pint vanaf een buitenlandse bankrekening. Ook voor creditcards gelden er bijkomende kosten bij gebruik van een buitenlandse bankrekening. Tot slot geldt dat hoe kleiner de winkel of restaurant en hoe verder die van grotere steden of massa-toeristische bestemmingen ligt, hoe kleiner de kans dat u er met creditcard of bankpas kunt betalen.  

     4. Laat u informeren   
     Om een realistisch budget vast te stellen, dient u zich dus vooraf goed te laten informeren. Heeft u hierbij tips en adviezen nodig? Onze specialisten kunnen met u meedenken als u daar behoefte aan heeft.     

      Goed geïnformeerd Thaise baht bestellen

      Waarom vooraf Thaise baht bestellen?

      Inwisselen van Thaise Baht voordat u op reis gaat, kan zowel voor- als nadelen met zich meebrengen. Bent u benieuwd naar de voor- en nadelen.

      Zo biedt het vroegtijdig bestellen van Thaise baht vooral gemak en gemoedsrust. Dit draagt bij aan een zorgeloos en aangenaam verblijf, waarbij u altijd kunt betalen. Lees hier verder enkele voor- en nadelen.

       Vooraf Thaise baht bestellen

       Voordelen en nadelen van vooraf van Thaise bahts  wisselen 

       Uw budget aan Thaise bahts wisselen voordat u op reis gaat, is verstandig. Hieronder zetten we de voordelen en aandachtspunten voor u op een rij.  

       • Direct geld beschikbaar: u kunt na aankomst meteen beginnen aan waar u voor bent afgereisd, zonder oponthoud voor wisselen. 
       • Flexibiliteit: in het geval u na uw reis toch Thaise bahts overhoudt, kunt u ze eenvoudig omwisselen voor euro’s wanneer u terug bent. Of bewaren als u van plan bent snel weer af te reizen naar Thailand.  
       • Betrouwbaarheid: Goudwisselkantoor is gereguleerd door De Nederlandsche Bank en staat geregistreerd als een betrouwbare wisselinstelling. U kunt zonder meer vertrouwen op onze expertise en service.   
       • Ontwijk drukte en ongunstige wisselkoersen op luchthavens: u kunt na aankomst meteen door in plaats van te staan in lange wachtrijen bij de pinautomaten en wisselkantoren. Deze wissellocaties brengen bovendien veelal hogere kosten in rekening. 
       • Handig voor grotere bedragen: voor zakelijke reizigers of reizigers die grotere contante bedragen nodig hebben, biedt vooraf wisselen extra gemak en zekerheid.   
       • Koersschommelingen: wisselkoersen stijgen en dalen. Dit betekent dat u vooraf een andere wisselkoers kunt krijgen dan wanneer u in Thailand wisselt. Dit kan zowel in uw voor- als nadeel uitpakken.  
       • Commissie: wisselinstellingen brengen doorgaans commissie in rekening. Dit kan kosten met zich meebrengen.   
       • Beperkte flexibiliteit: wellicht houdt u na uw reis nog Thaise bahts over. Terug wisselen voor euro’s is een mogelijkheid, maar brengt ook kosten met zich mee. 

       Ongebruikte Thaise baht: terug wisselen of bewaren?   

       Na een ontspannen verblijf in Thailand bent u weer thuis. Maar u heeft nog een bedrag aan Thaise baht over.

       Wat is verstandig: inwisselen voor euro’s of bewaren voor de volgende reis? We geven u hieronder wat tips die nuttig zijn voor het maken van een goede keuze. 

        Ongebruikte Thaise baht terug wisselen

        Optie 1: Thaise baht terug wisselen voor euro’s  
        Wanneer u niet van plan bent op korte termijn weer te reizen naar Thailand, kan het voordelig zijn overgebleven Thaise valuta weer in te wisselen voor euro’s.  
         
        Optie 2: bewaren voor toekomstige reizen   
        Bent u van plan binnenkort weer naar Thailand af te reizen? In dat geval kan het verstandig zijn het Thais geld te bewaren.   
         
        Overwegingen    
        Uiteindelijk zal uw persoonlijke situatie bepalen of het nuttig is overgebleven baht weer terug te wisselen voor euro’s. Een andere overweging om mee te wegen is de volgende: bankbiljetten worden na verloop van tijd vervangen door nieuwe exemplaren. U kunt niet meer betalen met de oude biljetten, maar ze enkel nog inwisselen bij een Thaise bank voor nieuwe exemplaren.  
         
        Ons advies
        Wij adviseren u de voor- en nadelen in uw situatie goed op een rij te zetten. Al u hierbij hulp nodig heeft, kunt u altijd bij de specialisten van Goudwisselkantoor langskomen. Onze medewerkers kunnen u ook laten weten of er binnenkort nieuwe Thaise baht-biljetten in omloop worden gebracht, of niet.  

        Veilig en betrouwbaar Thaise bahts wisselen bij Goudwisselkantoor    

        Bij Goudwisselkantoor begint een zorgeloze reis naar Thailand. Dankzij onze discrete, veilige en betrouwbare valutawissel-dienst dragen we daar graag aan bij.

        Ontdek waarom Goudwisselkantoor voor steeds meer reizigers een vaste partner is voor het wisselen van Thaise bahts voor hun volgende reis naar Thailand.   

         Bestel direct uw Thaise baht
         Geld wisselen vakantie indrukwekkende kust Thailand

         Waarom Thaise baht wisselen bij Goudwisselkantoor 

         • Onze vestigingen zijn altijd bij u in de buurt, waardoor u snel en eenvoudig toegang heeft tot onze service, waar u ook woont;
         • Onze transacties vinden plaats in een veilige, afgesloten ruimte, waardoor u volledige privacy en gemoedsrust ervaart tijdens uw bezoek;
         •  Ruim assortiment aan valuta bij Goudwisselkantoor, zodat u altijd de juiste valuta kunt krijgen voor uw reisbehoeften;
         • Goudwisselkantoor is gereguleerd door De Nederlandsche Bank en staat geregistreerd als een betrouwbare wisselinstelling, zodat u kunt vertrouwen op onze expertise en service.

         Meest gestelde vragen over Thaise baht wisselen

         Kan je in Thailand met euro betalen?

         Het is niet gebruikelijk om in Thailand met euro’s te betalen. Wel kunt u bij alle betrouwbare banken en wisselkantoren uw euro’s omwisselen 

         Waar kan ik Thaise baht inleveren/inwisselen?

         U kunt bij terugkomst altijd uw Thaise bath terug wisselen naar euro’s bij Goudwisselkantoor.  

         Hoeveel euro mag je meenemen naar Thailand?

         U kunt zoveel euro naar Thailand meenemen als u wilt, maar bedragen vanaf 10.000 euro moet u wel declareren. 

         Kan je gewoon pinnen in Thailand?

         U kunt op veel plekken pinnen in Thailand, maar let op de transactie-, opslagkosten en de wisselkoersen die hierbij in rekening worden gebracht. Op de website van de Thaise toerisme autoriteit leest u hier meer over.