Goud kopen

Goud kopen

banner-goudbaar

Goud kopen bij een betrouwbare en discrete partij? Goudwisselkantoor heeft een landelijke dekking en dus is er altijd een kantoor bij u in de buurt. Daarnaast zijn er korte levertijden: u koopt direct uit voorraad of we leveren binnen enkele werkdagen fysiek goud.

Investeren in goud populair

Het kopen van goud is in de afgelopen jaren in populariteit toegenomen. Particulieren maken gebruik van de diverse mogelijkheden die er zijn binnen het goud. Zowel in gouden munten als gouden baren is een goede keuze te maken. Beiden schaft u geheel btw-vrij aan.

Gouden munten kopen

Het kopen van gouden munten biedt meer variatie in het zekerstellen van uw vermogen. Er zijn diverse mogelijkheden, zowel in nationale als internationale beleggingsmunten. Deze munten hebben een hoog goudgehalte. De historische achtergrond van sommige munten geeft gouden beleggingsmunten een extra toegevoegde waarde. Doordat de munten in grote hoeveelheden beschikbaar zijn, kunt u steeds weer hetzelfde type munten bijkopen.

Goudbaren kopen

Bent u meer geïnteresseerd in goudbaren? Ook dan bent u bij het Goudwisselkantoor aan het juist adres. We werken uitsluitend met kwaliteitsproducten. Zo zijn onze goudbaren in binnen- en buitenland uitstekend te verhandelen dankzij de LBMA-certificering. Alle goudbaren die worden geleverd zijn gegoten in fijn goud met de zuiverheid van tenminste 99,99%, ook wel aangemerkt als 999/1000.

Goud kopen bij Goudwisselkantoor

Het kopen van goud in de vorm van baren of munten is een interessante optie. Zowel voor het behalen van rendement als voor het zekerstellen van uw vermogen. Onze deskundige taxateurs wisselen in ieder geval graag eens van gedachten met u over de mogelijkheid van investeren in goud.

U kunt uw goudaankoop zowel per bank als contant betalen. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor wel de wettelijke kaders. U bent van harte welkom in onze kantoren.

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goud kopen