Goudbaren kopen

Goudbaren kopen

Baren goud van verschillende merken en gewichten koop je veilig in onze webshop!

Goudbaren aanschaffen is een verstandige investering. We leven in economisch roerige tijden. Sinds de crisis van 2008 is één ding duidelijk geworden: ons financiële systeem is uiterst kwetsbaar. Het is daarom verstandig om uw spaargeld of vermogen deels in goud om te zetten. Door goudbaren aan te schaffen heeft u zelf fysieke, tastbare waarde in uw bezit. Met deze goudbaren beschermt u uw vermogen tegen bijv. inflatie, ingrijpende gevolgen bij financiële crises en maatregelen van (centrale) banken en overheden.

Direct goudbaren aanschaffen?

Bij Goudwisselkantoor koopt u internationaal erkende goudbaren. De levertijden zijn kort: u beschikt direct of binnen enkele werkdagen over uw baren goud. U kunt uw goudaankoop zowel per bank als contant betalen. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders. Bezoek één van de Goudwisselkantoren bij u in de buurt voor een persoonlijk voorstel of bezoek onze webshop

Veilig en online Goudbaren kopen

Over Goudbaren

Goudbaren zijn er in verschillende gewichten: 1 gram, 2,5 gram, 5 gram, 10 gram, 20 gram, 31,1 gram (= 1 Troy ounce) 50 gram, 100 gram, 250 gram, 500 gram, 1000 gram en zelfs goudstaven van 12,5 kilogram worden gemaakt. Kleinere investeerders kopen vaak goudbaren van vijftig of honderd gram. Bij een grotere hoeveelheid wordt meestal gekozen voor de goudbaar van een kilogram.

Erkende goudbaren

Alle goudbaren die Goudwisselkantoor levert, zijn gegoten in fijn goud. Dat betekent dat ze een zuiverheid hebben van tenminste 99,99% – ook wel aangemerkt als 999/1000. Goudwisselkantoor werkt met LBMA-gecertificeerde baren. Deze baren hebben een Good Delivery-status en zijn zowel nationaal als internationaal uitstekend te verhandelen. Daarnaast zijn ze volledig vrijgesteld van btw. Goud in de hoogste zuiverheid valt namelijk onder de noemer beleggingsgoud en is niet btw-plichtig.

Goudbaren kopen bij Goudwisselkantoor

Geef uw spaargeld niet in handen van een grillige markt. Goud biedt u zekerheid in alle tijden. We wisselen graag eens van gedachten met u over de mogelijkheid van investeren in goud. Met ruim 140 vestigingen in Nederland, België en Duitsland zijn we altijd bij u in de buurt. Kom langs wanneer dit u uitkomt of maak een afspraak met een vestiging bij u in de buurt.

Bekijk hier het overzicht van onze locaties

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudbaren kopen