Goudbaar 250 gram kopen

Goudbaar 250 gram kopen


Bij Goudwisselkantoor koopt u goudbaren in diverse soorten en gewichten. Een goudbaar van 250 gram hoort bij de grotere goudbaren en wordt veel verhandeld. De baar goud van 250 gram heeft een zuiverheid van 99,99% goud. Bij het kopen van een 250 grams goudbaar betaalt u geen btw, omdat baren worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Goudbaar van 250 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. Daar ontvangen we u in een discrete ruimte. Wilt één baar aankopen? Of wilt u meerdere baren combineren of met regelmaat goud aanschaffen? Onze adviseur legt u precies uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. Baren van 250 gram zijn snel leverbaar, zodat u direct of binnen enkele werkdagen beschikt over fysiek goud. Uw goudaankoop betaalt u per bank of contant. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor gebruikt hiervoor de wettelijke kaders.

Betrouwbare goudbaren

De goudbaren van 250 gram die Goudwisselkantoor levert, zijn LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs een serienummer vermeld op de baar.

Goudbaar van 250 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om uw vermogen deels in goud om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren.

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met onze specialist in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudbaar 250 gram kopen