Goudbaar 1000 gram

Goudbaar 1000 gram


Bij Goudwisselkantoor koopt u goudbaren in diverse gewichten. Een goudbaar van 1.000 gram is één van de meest verhandelde gewichten. De baar bevat één kilo goud met een zuiverheid van 99,99%. U schaft een kilobaar goud aan zonder btw, omdat deze wordt aangemerkt als beleggingsgoud.

Goudbaar van 1.000 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. Daar ontvangen we u in een discrete ruimte. Onze adviseur legt u precies uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. Baren van 1 kilogram zijn snel leverbaar, zodat u direct of binnen enkele werkdagen beschikt over fysiek goud. U kunt uw goudaankoop zowel per bank als contant betalen. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.

Betrouwbare goudbaren

De goudbaren van 1.000 gram die Goudwisselkantoor levert, zijn LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of een serienummer vermeld op de baar.

1 kilo goudbaar kopen bij Goudwisselkantoor

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om een deel van uw vermogen in goud om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren. Koop een kilo goudbaar bij een Goudwisselkantoor in uw regio.

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met onze specialist in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudbaar 1000 gram