Goudbaar 5 gram kopen?

Goudbaar 5 gram kopen?

Goud kopen webshop
Wilt u een goudbaartje van 5 gram kopen? Dan bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres. Wij leveren goudbaren in diverse gewichten. Een goudbaar van 5 gram hoort bij de kleinere goudbaren. Zo’n baartje wordt vaak gekocht om cadeau te geven. Het baartje bevat 5 gram goud met een zuiverheid van 99,99%. U schaft goudbaren aan zonder btw, omdat deze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Goudbaar van 5 gram kopen?

Stap dan binnen bij één van onze kantoren bij u in de buurt. U zult ervaren hoe eenvoudig u een goudbaar aanschaft. Goudbaartjes van 5 gram zijn snel leverbaar. U kunt uw goudbaar zowel per bank als contant betalen. Contant goud aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.

Betrouwbare goudbaren

De goudbaar van 5 gram die Goudwisselkantoor levert, is LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs het serienummer vermeld op de baar.

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met onze specialist in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudbaar 5 gram kopen?