Goudbaar 1 gram kopen

Goudbaar 1 gram kopen

Goudbaren kopen webshop
Bij Goudwisselkantoor koopt u goudbaren in diverse gewichten. Een goudbaar van 1 gram is de benjamin onder de goudbaren. Dit kleinste baartje wordt vaak gekocht om cadeau te geven. Of om als hanger te gebruiken aan een gouden ketting.

Goudbaar van 1 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. U zult ervaren hoe eenvoudig u een goudbaar aanschaft. Goudbaartjes van 1 gram zijn meestal snel leverbaar. U kunt uw goudaankoop zowel per bank als contant betalen. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.

Betrouwbare goudbaren

De goudbaar van 1 gram die Goudwisselkantoor levert, is LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs het serienummer vermeld op de baar.

Goudbaar van 1 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Goudbaren zijn er in vele variaties te koop zelfs goudbaren van 1 gram. Leuk om te sparen of om cadeau te doen. Koop uw 1 gram goudbaar in een Goudwisselkantoor in uw regio.

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met onze specialist in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudbaar 1 gram kopen