Goudbaar 100 gram kopen?

Goudbaar 100 gram kopen?

Goud online kopen
Wilt u een goudbaar van 100 gram aanschaffen? Bij Goudwisselkantoor koopt u goudbaren in diverse gewichten. Een goudbaar van 100 gram wordt veel gebruikt en is daarom snel leverbaar. De baar goud van 100 gram heeft een zuiverheid van 99,99% goud. U schaft goudbaren btw-vrij aan, omdat ze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Goudbaar van 100 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte. Honderd-gram baren zijn snel leverbaar. U beschikt direct of binnen enkele werkdagen over fysiek goud. Wilt u meerdere baren kopen of combineren of met regelmaat goud aanschaffen? Onze taxateur legt u precies uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. U kunt uw goudaankoop zowel per bank als contant betalen. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.

Betrouwbare goudbaren

De goudbaren van 100 gram die Goudwisselkantoor levert, zijn LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs het serienummer vermeld op de baar.

Goudbaar van 100 gram veilig online kopen op de Goudwisselkantoor Webshop

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om uw vermogen deels in goud om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren. Met een landelijke dekking is er altijd een Goudwisselkantoor in uw regio.

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met onze specialist in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudbaar 100 gram kopen?