Goudbaar 2,5 gram kopen

Goudbaar 2,5 gram kopen


Bij Goudwisselkantoor koopt u goudbaren in diverse gewichten. Een goudbaar van 2,5 gram is één van de kleinste goudbaren. Het 2,5 grams baartje wordt vaak gekocht om cadeau te geven. Of om als hanger te gebruiken aan een gouden ketting.

Goudbaar van 2,5 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. U zult ervaren hoe eenvoudig u een goudbaar aanschaft. Goudbaartjes van 2,5 gram zijn meestal snel leverbaar. U betaalt uw goudbaartje of per bank of contant. Contant goud kopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.

Betrouwbare goudbaren

De goudbaar van 2,5 gram die Goudwisselkantoor levert, is LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs het serienummer vermeld op de baar.

Goudbaar van 2,5 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om een deel van uw vermogen in goud om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren. Koop een 2,5 gram goudbaar bij een Goudwisselkantoor in uw regio

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met onze specialist in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudbaar 2,5 gram kopen