Goudbaar 20 gram

Goudbaar 20 gram


Bij Goudwisselkantoor koopt u gemakkelijk en snel een goudbaar van 20 gram. De baar dit gewicht wordt veel verhandeld en is dan ook snel leverbaar. De baart bevat 20 gram goud met een zuiverheid van 99,99%. U schaft goudbaren aan zonder btw, omdat deze worden aangemerkt als beleggingsgoud. Natuurlijk leveren we ook andere gewichten goudbaren.

Goudbaar van 20 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte. U kunt één baar aanschaffen maar natuurlijk ook meerdere baren combineren. Onze taxateur legt u precies uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. Goudbaren van 20 gram zijn snel leverbaar. U kunt uw goudaankoop zowel per bank als contant betalen. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.

Betrouwbare goudbaren

De goudbaren van 20 gram die Goudwisselkantoor levert, zijn LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs een serienummer vermeld op de baar.

Goudbaar van 20 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om uw vermogen deels in goud om te zetten. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende goudbaren. Naast de 20 gram goudbaar zijn er verschillende gewichten leverbaar. Breng een bezoek aan een Goudwisselkantoor in uw regio.

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met onze specialist in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudbaar 20 gram