Goudbaar 1000 gram verkopen

Goudbaar 1000 gram verkopen

Bent u op zoek naar een partij om uw goudbaar 1000 gram te verkopen? Goudbaren bestaan in veel verschillende soorten. Deze baren worden wereldwijd gemaakt voor beleggers. Door hun compacte formaat zijn goudbaren makkelijk verhandelbaar. Een goudbaar van 1000 gram is één van de meest voorkomende formaten.

Goudbaar van 1000 gram verkopen?

Heeft u een goudbaar die u wilt verkopen? Goudwisselkantoor biedt een reële prijs voor uw goudbaren. En we betalen u direct uit, contant of per bank! (Grote contant geldbedragen alleen mogelijk in overleg.)

Maak een afspraak voor gratis taxatie > | Vind een kantoor >

Natuurlijk goud

Het meeste goud dat in de natuur wordt gewonnen, wordt in goudbaren omgezet. In de volksmond ook wel ‘goudstaven’ genoemd. Baren bestaan in formaten van 1 gram t/m 12,5 kilo en zijn de meest zuivere vorm van goud. Baren van 1000 gram en 31.1 gram (link: 31.1 gram goudbaar) zijn de meeste verhandelde exemplaren. Goudbaren van 12,5 kilo worden vooral door banken en overheden gebruikt.

Betrouwbare goudbaren

Goudbaren worden door verschillende producenten gemaakt. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar.  Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs het serienummer vermeld op de baar.

Vrijblijvende taxatie

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Een taxatie is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Verkoopt u uw goudbaar? Dan betalen we u direct uit, contant of per bank.

Maak een afspraak voor gratis taxatie > | Vind een kantoor >

Goudbaar 1000 gram verkopen