Goudbaar 10 gram

Goudbaar 10 gram

Goudbaren bestaan in veel verschillende soorten. Deze baren worden wereldwijd gemaakt voor beleggers. Door hun compacte formaat zijn goudbaren makkelijk verhandelbaar. Een goudbaartje van 10 gram behoort tot de kleinere formaten.

Goudbaar van 10 gram verkopen?

Heeft u een goudbaar die u wilt verkopen? Goudwisselkantoor biedt een reële prijs voor uw goudbaar. En we betalen u direct contant uit! Of indien gewenst per bank.

Natuurlijk goud

Het meeste goud dat in de natuur wordt gewonnen, wordt in goudbaren omgezet. In de volksmond ook wel ‘goudstaven’ genoemd. Baren bestaan in formaten van 1 gram t/m 12,5 kilo en zijn gegoten in de meest zuivere vorm van goud.

Betrouwbare goudbaren

Goudbaren worden door verschillende producenten gemaakt. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak staat ook de naam van de producent of zelfs het serienummer vermeld.

Gratis taxatie

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Een taxatie is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Verkoopt u uw goudbaartje? Dan betalen we u direct contant uit.

Goudbaar 10 gram