Gouden oorbellen verkopen

Gouden oorbellen verkopen

Gouden oorbellen zijn fraaie sieraden. Maar ze hebben de lastige eigenschap makkelijk zoek te raken. En als u de ene kwijt bent, dan heeft u aan de andere niets meer. Zo liggen er in heel wat sieradenkistjes één of meer ongebruikte gouden oorbellen. Dat kan natuurlijk ook zijn, omdat u ze niet mooi meer vindt. Of omdat ze niet prettig dragen. Overweeg eens om uw gouden oorbellen te verkopen. De goudkoers is de laatste tijd sterk gestegen, waardoor uw oorbellen een leuk bedrag kunnen opleveren.

Benieuwd naar de waarde van uw gouden oorbellen?
Maak een afspraak voor gratis taxatie > 

Gouden oorbellen verkopen?

Heeft u gouden oorbellen die u wilt verkopen? Goudwisselkantoor biedt een reële prijs voor uw sieraden. En we betalen u direct contant uit!

Vind een kantoor >

Controle op echtheid

Gouden oorbellen worden al eeuwen gebruikt als sieraad. Ze zijn er in geelgoud, witgoud en roségoud. Goudwisselkantoor heeft al meer dan 40 jaar ervaring met gouden sieraden uit alle werelddelen. Twijfelt u of uw oorbellen van echt goud zijn? Neem gerust contact met ons op. Onze ervaren taxateurs leggen u precies uit hoe het zit.

Vrijblijvende taxatie van gouden oorbellen

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte én u bent zelf bij de taxatie aanwezig. Taxeren is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Van harte welkom!

Een mooie opbrengst voor uw oude sieraden?

Bekijk hier de ervaring van Janet Van der Hoek met het verkopen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Gouden oorbellen verkopen