Over het veilinghuis van Goudwisselkantoor

Het veilinghuis van Goudwisselkantoor bemiddelt tussen koper en verkoper. We adviseren u graag over de voordelen van kopen, veilen en verkopen. Bent u benieuwd wat uw waardevolle object waard is? Bezoek onze taxatiedagen voor een gratis taxatie van uw kostbaarheden.

Uitgebreid netwerk en groot bereik

Ons aanbod in de veilingen varieert van mooie objecten tot zeldzame en exclusieve stukken. Via lokale, nationale en internationale klantenkring vinden de geveilde voorwerpen hun weg naar hun nieuwe eigenaar. Onze experts adviseren u graag over uw kostbaarheden, zoals zilveren voorwerpen, juwelen, edelstenen, horloges en de verzamelitems munten, penningen en bankbiljetten.

Lokale sfeer

Aan de gevel van het veilinghuis van Goudwisselkantoor in Klaaswaal prijkt een portret van Nederlands meest invloedrijke 19e-eeuwse schilder Johans Barthold Jongkind, geschilderd door Gustave Courbet. Jongkind verbleef in Klaaswaal tussen 1855 – 1860. In ons Veilinghuis proef je de sfeer van een traditionele veiling met de ondersteuning en inzet van moderne middelen, zoals de online veilingactiviteiten.

Vakverenigingen

Het veilinghuis van Goudwisselkantoor is lid van diverse vakverenigingen zoals de NVMH (Nederlandse vereniging van Munthandelaren), NVPH (Nederlandse vereniging van Postzegelhandelaren) en IBNS (Nederlandse vereniging van Papiergeldverzamelaars). We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze relaties.

Waar vindt u ons?

Het veilinghuis van Goudwisselkantoor is gevestigd op onze hoofdlocatie in Klaaswaal.

Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal

+31 (0) 186 – 746 746
veiling@goudwisselkantoor.nl