Muntenverzameling verkopen?

Muntenverzameling verkopen?

Munten zijn méér dan alleen een betaalmiddel. Ze geven vaak een mooi beeld van de geschiedenis. Daarom zijn er altijd liefhebbers geweest die munten verzamelen. Heeft u ook munten verzameld maar overweegt u uw verzameling te verkopen? Of heeft u munten geërfd, waarvan u de waarde wilt weten? Breng dan eens een bezoek aan Goudwisselkantoor!

Maak een afspraak voor een gratis taxatie >  | Vind een kantoor bij u in de buurt >

Munten met verzamelwaarde verkopen?

Goudwisselkantoor heeft meer dan 40 jaar ervaring met munten uit binnen- en buitenland. Wij bepalen nauwkeurig de waarde van uw muntenverzameling en betalen u een reële prijs. Verkoopt u uw munten? Dan krijgt u direct uitbetaald, contant of per bank*. Dat is snel verdiend!

Hebben mijn munten verzamelwaarde?

Veel munten zijn geslagen als betaalmiddel. Ze worden ook wel circulatiegeld genoemd. De kwaliteit, het jaartal of de zeldzaamheid kan een munt meerwaarde geven. Meestal gaat het om een beperkte waarde, maar soms ook grote bedragen. Neem nu een kwartje uit het jaar 1818 of een gulden uit 1850. Dit zijn zeer zeldzame munten die duizenden euro’s waard zijn.

Munten met verzamelwaarde zijn niet te koppelen aan de goud- en zilverprijs, maar worden gewaardeerd op basis van de actuele verzamelwaarde. Goudwisselkantoor heeft de kennis en ervaring om ook uw munten te taxeren. Het is dan wel belangrijk dat we uw munten kunnen zien om ze goed te kunnen beoordelen.

Laat uw munten vrijblijvend taxeren

Profiteer van een gratis taxatie bij Goudwisselkantoor. Kom langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte én u bent zelf bij de taxatie aanwezig. Taxeren is vrijblijvend en kan zonder afspraak. U bent van harte welkom! Meer weten over het taxeren van munten? Lees hier meer informatie > 

Maak een afspraak voor een gratis taxatie >  | Vind een kantoor bij u in de buurt >

Munten kopen

Bij Goudwisselkantoor kunt u beleggingsmunten kopen, zowel gouden als zilveren munten. Wilt u verzamelmunten kopen? Dat kan bij onze partners: bekijk de webshop van VerzamelaarsMarkt of bezoek de veilingen van ons eigen veilinghuis.

(*) Grote contante geldbedragen zijn alleen mogelijk in overleg.

Waarom uw muntverzameling verkopen bij Goudwisselkantoor?

  • Gratis taxatie en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Familiebedrijf, met ruim  jaar ervaring
  • Meer dan 150 locaties in Nederland, België en Duitsland
Muntenverzameling verkopen?