Zilver verkopen

Zilver verkopen

Bent u nog in het bezit van zilveren munten, baren, sieraden of een zilver servies? Ook hiermee kunt u terecht bij een van onze Goudwisselkantoren. De zilverkoers is de laatste tijd sterk gestegen, waardoor het nu de juiste tijd is om zilver te verkopen.

Zilveren munten verkopen

In Nederland zijn er in het verleden veel zilveren munten geslagen zoals de zilveren guldens, rijksdaalders, tientjes, 50 gulden stukken etc. Deze zijn niet meer in te leveren bij de bank, maar kunnen nog wel ingewisseld worden bij het Goudwisselkantoor. Daarnaast zijn er ook veel penningen in het verleden geslagen die zilver bevatten. Ook in het buitenland zijn veel zilveren munten geslagen zoals de Amerikaanse ‘Silver Eagle’ of de Canadese ‘Maple Leaf’.

Gratis taxatie van uw zilver, maak hier een afspraak >

Vind een kantoor >

Zilveren baren verkopen

Hebt u in de afgelopen periode in zilveren baren belegd? Dan is het nu een goed moment om uw baren om te zetten in geld. Mede door de sterke stijgingen in de afgelopen periode is het op dit moment zeker interessant.

Zilveren voorwerpen verkopen

Ook kunt u bij ons terecht voor taxatie van zilver bestek, zilver servies en zilveren siervoorwerpen als zilveren kandelaren, zilveren theepotjes etc. Wij bepalen voor u de waarde en betalen u contant of indien gewenst per bank.

Waarom uw zilver verkopen bij Goudwisselkantoor?

  • Gratis taxatie en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Ruim 40 jaar ervaring in goud, zilver en munten
  • Meer dan 150 locaties in Nederland, België en Duitsland

Waar kan ik zilver verkopen?

Heeft u nog oud zilver zoals bekers, bestek of andere zilveren voorwerpen? Heeft u nog zilveren sieraden waar u niks meer mee doet en bent u op zoek waar u uw zilver veilig kunt verkopen?
Kom langs op een van onze vele locaties in Nederland, België of Duitsland.

Bekijk hier alle locaties > 
Maak een afspraak bij Goudwisselkantoor bij u in de buurt > 

Zilver verkopen