Zilveren penningen

Zilveren penningen

Bent u in het bezit van zilveren penningen? Zelf verzameld of uit een erfenis gekregen? Mogelijk doet u er niets meer mee. Laat dan uw zilveren penningen taxeren bij Goudwisselkantoor. We bepalen vrijblijvend voor u de waarde en doen een reëel aanbod om uw penningen te kopen. We betalen u direct uit als u besluit uw penningen te verkopen. Contant of per bank.

Nederlands zilvergeld

Zilveren penningen worden nog wel eens verward met munten. Penningen zijn echter geen betaalmiddelen, maar worden voor allerlei gelegenheden uitgebracht. Denk bijvoorbeeld aan jubileumuitgaves van zoveel jaar dienstverband of lidmaatschap. Ook de herdenking van een belangrijk persoon of gebeurtenis en Koninklijke families zijn geliefde onderwerpen op penningen. Er bestaan ook replica’s van historische en zeldzame munten. Voor de liefhebbers.

Echt zilver of niet?

Voor de sport zijn ook heel wat zilveren medailles uitgegeven. Vooral vroeger waren deze medailles vaak van echt zilver. Heeft u een penning of medaille, maar twijfelt u of deze wel van echt zilver zijn? Neem gerust contact met ons op. Goudwisselkantoor heeft al meer dan 30 jaar ervaring met zilveren munten en penningen. En onze taxateurs leggen u graag uit hoe het zit.

Zilveren penningen laten taxeren of verkopen

Kom bij ons langs om uw zilveren penningen te laten taxeren of te verkopen. Goudwisselkantoor zit dicht bij u in de buurt. U hoeft geen afspraak te maken.

Zilveren penningen