Zilveren schalen

Zilveren schalen

Zilveren schalen waren vroeger veel gebruikte voorwerpen. Tijdens maaltijden werden de schalen gebruikt om etenswaren op te dienen. Kwamen er gasten op de koffie, dan ging vaak de zilveren bonbonschaal rond. Ongetwijfeld kent u ook de zilveren schalen voor fruit. Bent u in het bezit van één of meer zilveren schalen? En overweegt u deze te verkopen? Laat dan uw zilveren schalen eens taxeren.

Zilveren schalen verkopen

Goudwisselkantoor taxeert en koopt zilveren schalen. Wij bepalen voor u de waarde en doen u een reëel aanbod. Bent u tevreden en wilt u het verkopen? Dat kan. We betalen u direct uit, per bank of contant.

Zilveren schalen als sierstuk

Tegenwoordig is het gebruik van zilveren schalen beperkt. De kans is dan ook groot dat u uw zilveren schaal vooral gebruikt als sierstuk. Of dat u ze ongebruikt hebt opgeborgen. Om uw zilveren schalen mooi te houden zult u ze veelvuldig poetsen met zilverpoetsmiddel.

Schaal zilver of verzilverd?

Ook voor zilveren schalen geldt: er is kaf onder het koren. Er bestaan zowel massief zilveren schalen als verzilverde exemplaren. De verzilverde schalen zijn soms moeilijk van echt te onderscheiden. Heeft u zilveren schalen die u niet meer gebruikt? Maar twijfelt u of de schalen van echt zilver zijn? Goudwisselkantoor heeft al meer dan 30 jaar ervaring met zilver. Onze taxateurs vertellen u precies hoe het zit.

Vrijblijvende taxatie

Kom langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. U kunt er zonder afspraak terecht. We taxeren uw zilveren schalen vrijblijvend. En verkoopt u de schalen? Dan betalen we u direct uit, contant of per bank.
 

Zilveren schalen