Exclusieve merkhorloges verkopen

Exclusieve merkhorloges verkopen

Exclusieve merkhorloges van bijvoorbeeld Rolex, Omega, IWC, Cartier en Breitling zijn wereldwijd bekend. Heeft u een exclusief merkhorloge en overweegt u deze te verkopen? Dan is een bezoek aan een Goudwisselkantoor in de buurt aan te raden!

Maak online een afspraak > | Vind hier een kantoor in de buurt > 

Exclusieve merkhorloges verkopen?

Goudwisselkantoor taxeert en koopt al jarenlang exclusieve merkhorloges. Of het nu gaat om een gouden Rolex, een Chopard met diamanten of in de sportwereld bekende Tag Heuer horloges, Goudwisselkantoor kent de exclusieve merkhorloges en betaalt een reële prijs. Gebruikt u uw merkhorloge niet (meer) of vindt u het persoonlijk niet mooi meer? Kom naar één van de Goudwisselkantoren bij u in de buurt voor een vrijblijvende taxatie van uw merkhorloge.

Bent u benieuwd welke merkhorloges u onder andere bij ons kunt verkopen? Of wilt u meer informatie over het verkopen van uw horloge, de waarde van uw horloge? Lees meer informatie over hoe de waarde wordt bepaald van uw horloge >

Over exclusieve merkhorloges

Exclusieve merkhorloges kennen vaak een lange geschiedenis. Pioniers uit de geschiedenis van horloges zijn in de 18e en 19e eeuw begonnen met urenlange, nauwkeurige handarbeid. Zwitserland is zo’n beetje de bakermat van de horloge industrie. Om horloges te maken die enigszins op tijd liepen was een lange tijd van experimenteren en ontwikkelen nodig. Zo zijn de precisie-uurwerken ontstaan, die vandaag de dag nog gebruikt worden. En de exclusieve horlogemerken als Patek Philippe, Audemars Piguet, Omega, IWC en Jaeger Le Coultre. In de loop der jaren zijn er verschillende exclusieve horlogemerken bijgekomen. Allen maken ze horloges die uitblinken in techniek, precisie, afwerking of design. De waarde van exclusieve horloges kan oplopen tot wel tienduizenden euro’s per stuk.

Kosteloze taxatie

Kom naar het Goudwisselkantoor bij u in de buurt. We taxeren uw merkhorloge vrijblijvend en kosteloos. Een afspraak maken mag, maar is niet verplicht. Verkoopt u uw horloge? Dan betalen we u direct uit, contant of indien gewenst per bank (grote contante geldbedragen alleen mogelijk in overleg). U bent van harte welkom.

Exclusieve merkhorloges verkopen