Munten kopen?

Munten kopen?

Webshop voor munten
Munten kopen bij Goudwisselkantoor? Al veel particulieren en bedrijven gingen u voor. Het kopen van munten wordt gedaan om verschillende redenen. Het wordt gedaan als investering of als zekerstelling van het vermogen of om de collectie munten uit te breiden. Goudwisselkantoor kan u hierbij helpen en heeft een groot aanbod aan zilveren munten, gouden munten en verzamelwaardige munten.

Liever langskomen bij een locatie in de buurt om uw gouden of zilveren munten aan te schaffen?

Vind hier een kantoor in de buurt > 
Maak online een afspraak >

Zilveren munten kopen

Het kopen van zilveren munten is voor veel mensen de manier van investeren of zekerstellen van het vermogen als het gaat om zilver. In het bijzonder de Nederlandse guldens, rijksdaalders en tientjes van voor 1967 worden gezien als prima zilver-investering. Mede door de grote voorraad en de lage premie zijn deze munten erg interessant. Deze munten bevatten een legering van 72% zilver en waren dan ook voor 1967 een wettig betaalmiddel in Nederland. Naast de zilverwaarde bevatten ze dus ook historische waarde. Dit kan als extra toegevoegde waarde worden gezien.

Uiteraard zijn er ook internationale munten zoals de Philharmoniker, Maple Leaf, American Silver Eagle en de Panda. Dit zijn allemaal ‘Troy ounce’-munten waarbij de aanschafwaarde vaak weer een stuk hoger ligt dan bij zilveren guldens.

Gouden munten kopen

Het kopen van gouden munten biedt meer variatie in het zekerstellen van uw vermogen. Er zijn diverse mogelijkheden, waaronder nationale en internationale beleggingsmunten. Op nationaal niveau zijn de gouden tientjes erg interessant om als beleggingsmunt te kopen. Internationaal zijn de Krugerrand, Maple Leaf en Golden Eagle het meest voorkomend. Beide opties garanderen edelmetaalproducten met een zeer hoog goudgehalte dat oploopt tot een zuiverheid van 99,99% goud. Daarnaast zijn deze munten bekend en dus goed verhandelbaar in de markt.

Verzamelmunten kopen

Wilt u munten kopen en bent u een echte verzamelaar? Ook dan is Goudwisselkantoor u van dienst. Met bijvoorbeeld de rijke historie aan koninkrijksmunten. Dus bent u geïnteresseerd in het kopen van gouden verzamelmunten? Kom dan gerust langs in één van onze kantoren, of kijk naar de historische gouden verzamelmunten in onze webshop.

Waarom munten kopen bij Goudwisselkantoor?

  • Korte levertijden en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Ruim 40 jaar ervaring in munten, goud en zilver
  • Meer dan 140 locaties in Nederland, België en Duitsland

Bezoek Goudwisselkantoor

Bent u nieuwsgierig geworden na het lezen van alle mogelijkheden bij Goudwisselkantoor? De specialisten van Goudwisselkantoor ontvangen u graag in één van onze locaties. Kies het kantoor bij u in de buurt. Zowel voor een vrijblijvend gesprek over uw wensen als voor de directe aankoop van munten. Van harte welkom!

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het Muntenverhaal

Munten kopen?