Zilveren guldens nederland

Zilveren guldens nederland


Wilt u investeren in zilveren Nederlandse guldens? Dat is een verstandige keuze. Allereest omdat fysiek zilver altijd zijn waarde zal behouden. En in vorm van munten schaft u zilver Btw-vrij aan! Bovendien heeft de Nederlandse gulden ook historisch waarde. Bijna twee eeuwen lang waren deze zilveren munten het vertrouwde betaalmiddel.

Zilveren guldens kopen?

Kom naar één van onze kantoren bij u in de buurt. Goudwisselkantoor levert zilveren munten direct uit voorraad. U beschikt dus direct over uw zilveren munten. U kunt zowel contant als per bank betalen. Heeft u speciale wensen of wilt u een combinatie van verschillende zilveren munten aanschaffen? We doen u graag een voorstel, passend bij uw wensen.

Zilveren munten

Het kopen van zilveren munten is een goede manier van investeren of zekerstellen van vermogen. Papiergeld is niet meer gedekt door goud en zilver. Bovendien brengen de centrale banken de laatste jaren een enorme hoeveelheid ‘nieuw geld’ op de markt. Met als gevolg dat het vertrouwen in en de waarde van ons geld afneemt. Edelmetalen zijn niet ‘bij te drukken’ en blijven daarom altijd hun waarde behouden. Daarom zijn Nederlandse guldens, rijksdaalders en tientjes van voor 1967 een prima zilver-investering. Munten maken uw investering ook nog eens gemakkelijk deelbaar. Bij aankoop, verkoop, erfenisverdeling, etc. De Nederlandse zilveren munten bevatten een legering van 72% zilver. De historische achtergrond van de munten geven de zilveren guldenmunten toegevoegde waarde.

Zilveren Guldens kopen bij Goudwisselkantoor

Geef uw spaargeld niet in handen van een grillige markt. Zilveren munten bieden u zekerheid in alle tijden. We wisselen graag eens van gedachten met u over de mogelijkheid van investeren in zilver. Met kantoren door het hele land zijn we altijd bij u in de buurt. Van harte welkom!

Zilveren guldens nederland