Goudbaar 250 gram verkopen

Goudbaar 250 gram verkopen

Heeft u een goudbaar van 250 gram in uw bezit en wilt u deze verkopen? Goudbaren bestaan in veel verschillende soorten. Deze baren worden wereldwijd gemaakt voor beleggers. Door hun compacte formaat zijn goudbaren makkelijk verhandelbaar. Een goudbaar van 250 gram is een veelvoorkomend formaat.

Goudbaar van 250 gram verkopen?

Heeft u een goudbaar die u wilt verkopen? Goudwisselkantoor biedt een reële prijs voor uw goudbaren. En we betalen u direct uit, contant of per bank! Grote contante geldbedragen zijn alleen mogelijk in overleg.

Maak een afspraak voor gratis taxatie > | Vind een kantoor >

Natuurlijk goud

Het meeste goud dat in de natuur wordt gewonnen, wordt in goudbaren omgezet. In de volksmond ook wel ‘goudstaven’ genoemd. Baren bestaan in formaten van 1 gram t/m 12,5 kilo en zijn gegoten in de meest zuivere vorm van goud.

Betrouwbare goudbaren

Goudbaren worden door verschillende producenten gemaakt. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs het serienummer vermeld op de baar.

Vrijblijvende taxatie

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Een taxatie is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Verkoopt u uw goudbaar? Dan betalen we u direct uit, contant of per bank.

Maak een afspraak voor gratis taxatie > | Vind een kantoor >

Goudbaar 250 gram verkopen