Gouden tientje verkopen

Gouden tientje verkopen

Heeft u nog een gouden tientje die u wilt verkopen? De Nederlandse gouden tien gulden is veruit de bekendste gouden munt van Nederland. In veel families komt de munt voor als verzamelstuk of als sieraad. In 1818 verscheen het eerste gouden tientje, de laatste is van Wilhelmina uit 1933. Heeft u een gouden tientje en bent u van plan deze te verkopen? Kom langs voor een gratis taxatie en ontdek de waarde van uw gouden tientje.

Maak een afspraak > 

Gouden Tientje verkopen?

Heeft u een gouden tientje en wilt u die verkopen? Bij Goudwisselkantoor taxeren we nauwkeurig uw munten. En betalen we u een reële prijs. Besluit u uw munten te verkopen? Dan betalen we u direct contant uit. Of indien gewenst per bank (grote contante geldbedragen alleen mogelijk in overleg). Bent u benieuwd naar de waarde van uw gouden tientje?

Kom langs voor en gratis taxatie!

Vind een kantoor >

Gouden Tientje als sieraad

Goudwisselkantoor heeft jarenlange ervaring met goud en munten. Zo zien we direct of uw munt echt is, of dat het een naslag betreft. Veel gouden tientjes zijn namelijk nagemaakt om in sieraden te gebruiken. Als hanger aan een ketting, of aan een gouden armband.

Heeft een gouden tientje meerwaarde?

Kan een gouden tientje meer waard zijn dan de goudwaarde? Ja, dat kan. De verzamelwaarde van een gouden munt kan hoger zijn dan de goudwaarde. De verzamelwaarde is sterk afhankelijk van jaartallen en kwaliteit. Het is dan ook belangrijk dat we uw gouden tientje kunnen zien om een betrouwbare taxatie te geven.

Maak hier een afspraak voor een gratis taxatie > 

Vrijblijvende taxatie van Gouden Tientjes

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Een taxatie is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Verkoopt u uw munten? Dan betalen we u direct contant uit. Of indien gewenst per bank. Benieuwd hoe een taxatie van munten in werking gaat? Lees meer informatie over het taxeren van munten > 

Gouden tientje verkopen