Timed veiling

Bied nu mee op gewilde objecten in de actieve veiling!

Een mooi object gekocht in onze veiling? Hier leest u hoe u het object kunt meenemen, afhalen of laten verzenden.


1. Direct meenemen

Tijdens en na de veiling kunt u – na betaling – direct de gewonnen objecten meenemen. Later afhalen van de gekochte goederen kan uitsluitend op afspraak (zie punt 3).

 

2. Verzenden

Voor het transport van uw aankopen werkt ons veilinghuis samen met Easy2Send. Hieronder vindt u alle informatie over Easy2Send. Als u contact met hun opneemt, geven zij u alle informatie over uw pakketverzending (verzendkosten, levertijd, etc.).

Easy2send

Easy2send biedt verzekerd transport variërend van eenvoudige koeriersopdrachten tot het vervoeren van exclusieve stukken, zowel nationaal als internationaal. De prijs die berekend wordt is afhankelijk van de grootte van uw aankoop en het bezorgadres. Easy2send bevindt zich in een middel prijssegment, omdat ze zowel hoog- als middenwaarde transport verzorgen.

U kunt contact opnemen met Easy2Send om een offerte aan te vragen. Dat kan via https://www.easy2send.art/diensten/veilingen/de-ruiter/, per e-mail via auction@easy2send.nl of bel naar (+31) 88 3300999.

Munten en bankbiljetten verzenden

Voor het verzenden van munten en bankbiljetten neemt u contact op met het veilinghuis via veiling@goudwisselkantoor.nl.

 

3. Afhalen (uitsluitend op afspraak)

Het afhalen van de gekochte goederen kan uitsluitend op afspraak. U kunt een afspraak maken via het klantportaal. Klik hiervoor op de link in de mail die u ontvangen heeft m.b.t. afhandeling en betaling, doorloop de stappen en kies een afhaalmoment. Vervolgens ontvangt u een afspraakbevestiging via e-mail. U kunt uw goederen afhalen in Klaaswaal, op adres: Industrieweg 24.

Afhaallocaties

Gewonnen objecten uit de categorieën munten, bankbiljetten, sieraden en horloges, kunnen ook opgehaald worden in één van meer dan 140 Goudwisselkantoren in Nederland, België en Duitsland. Let op! Dit kan alleen voor kavels uit de categorieën munten, bankbiljetten, sieraden en horloges met een maximale afmeting van L 10 cm x B 10 cm x H 18 cm. Wij brengen hiervoor geen verzendkosten in rekening.

Wilt u gekochte goederen uit de categorie zilver afhalen in één van onze kantoren? Neem voor het afhalen van klein zilver bij de kantoren contact met ons op, dan bekijken we per aankoop voor u of dat mogelijk is (afhankelijk van het formaat).

Houd rekening met een verzendtijd van één à twee weken. U ontvangt een afhaalbevestiging op het moment dat uw kavel(s) gereed staan om te worden afgehaald. Bekijk hier de dichtstbijzijnde vestiging. Geef via veiling@goudwisselkantoor.nl aan in welk kantoor u uw kavels wenst af te halen.