Goud verkopen

Goud verkopen

‘Zal ik mijn goud verkopen, of laat ik het nog langer ongebruikt in de kast liggen?’ Veel mensen vragen zich dit hardop af terwijl ze een gebroken gouden ketting, het horloge van oma of een aantal geërfde gouden munten door hun handen laten gaan. Herkent u dat? Dan is het nu het juiste moment om te ontdekken wat uw (oude) goud waard is!

Vind een kantoor bij u in de buurt en maak een afspraak>

Uw goud verkopen is een slimme zet

Het verkopen van uw goud kan om veel redenen een slimme zet zijn. Gouden sieraden die stuk, oud of niet mooi meer zijn: daar beleeft u weinig plezier aan. Door deze in te wisselen kunt u iets aanschaffen waar u wél plezier en gemak van heeft!

Gouden sieraden of munten uit een erfenis hebben nogal eens persoonlijke, emotionele waarde. In de praktijk horen we echter vaak dat deze gouden sieraden in een doosje in de kast belanden en de emotionele waarde ervan vervaagt. Het is dan ook verstandig om het inwisselen van de gouden sieraden te overwegen en daarvan iets aan te schaffen van blijvende waarde. Of het geld apart te zetten als appeltje voor de dorst.

Benieuwd naar de waarde van úw goud? Bezoek het dichtstbijzijnde Goudwisselkantoor voor een vrijblijvende taxatie.

Goud verkopen werkt eenvoudig

Goud verkopen is niet alleen een verstandige keuze, het is ook eenvoudig! Of het nu gaat om gouden baren, (oude) sieraden, gouden munten of horloges: bij Goudwisselkantoor kunt u alle soorten goud inleveren. U kunt bijna dagelijks binnenstappen bij één van onze vele locaties. Een ervaren taxateur taxeert uw voorwerpen waar u zelf bij aanwezig bent. En u ontvangt direct een scherp aanbod. Is alles naar tevredenheid en besluit u om het goud te verkopen? Dan betalen we u direct contant uit (grote contante geldbedragen zijn alleen mogelijk in overleg). Natuurlijk is een bankoverschrijving ook mogelijk!

Welk goud kunt u inwisselen?

Goud komen we tegen in veel verschillende voorwerpen. Het meest bekend is goud in de vorm van sieraden, munten en baren (ook wel goudstaven genoemd). Bij Goudwisselkantoor kunt u alle soorten van het gele edelmetaal verkopen.

Gouden sieraden

(Oud) goud verkopen kent bij Goudwisselkantoor geen beperkingen. Of het nu gaat om een enkele gouden ring, een grote hoeveelheid sieraden of kapotte exemplaren, u kunt alle soorten gouden sieraden inleveren. Dat geldt ook voor gouden sieraden met diamanten en edelstenen, antiek goud en gouden streeksieraden.

> Meer over gouden sieraden verkopen

Gouden horloges

U bent bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres voor het taxeren en verkopen van uw gouden horloges. Dat varieert van ‘het kleine gouden horloge van oma’ dat niet meer loopt tot exclusieve gouden horloges van merken als Rolex en Omega. Ook gouden zakhorloges kunt u bij ons aanbieden. We kopen deze, indien gewenst, graag van u over.

> Meer over gouden horloges verkopen

Gouden munten

Gouden munten verkopen? Bij Goudwisselkantoor boekt u gegarandeerd succes. We kennen, taxeren én kopen gouden munten van over de hele wereld. Natuurlijk de internationaal bekende troy-ounce munten zoals de Krugerrand, Maple Leaf, American Eagle en Wiener Philarmoniker. Maar ook de Nederlandse gouden vijf en tien gulden, dukaten, de gouden 20 francmunten uit Zwitserland, Frankrijk en België, de gouden honderd dollar Canada en ga zo maar door.

> Meer over gouden munten verkopen

Gouden baren

Bij Goudwisselkantoor kunt u heel veel soorten goudbaren verkopen. Gouden baren, ook wel goudstaven genoemd, zijn al zeer oud en wereldwijd bekend. We kopen niet alleen de internationaal bekende en gekeurde baren, maar ook minder gangbare goudbaren.

> Meer over gouden baren verkopen

Industrieel goud(restanten)

Bezit u goud(restanten) uit bedrijfsmatige processen? Ook dit goud kunt u verkopen bij Goudwisselkantoor. Denk bijv. aan stans- en gietresten van edelmetaal of goudrestanten van tandartspraktijken.

> Meer over industrieel goud verkopen

Uw goud verkopen? Gratis én vrijblijvende taxatie!

Goud verkopen is misschien voor u geen dagelijkse handeling. Toch kan het verkopen van uw goud interessant zijn! Bij Goudwisselkantoor taxeren we uw goud gratis én vrijblijvend. U bepaalt het vervolg. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud direct. In het onderstaande filmpje krijgt u een indruk hoe een bezoek en het verkopen van (oud) goud bij Goudwisselkantoor verloopt.

Waarom goud verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Het verkopen van uw gouden sieraden is tenslotte geen alledaagse zaak. Bij het taxeren en verkopen van uw goud helpen we u niet vanachter een loket, maar in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. We geven graag deskundig en vrijblijvend advies aan u over het verkopen van uw goud.

  • Gedreven familiebedrijf
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Gratis taxatie
  • Contante betaling
  • Oog voor uw privacy
  • Alles onder één dak
  • Meer dan 140 locaties: altijd een kantoor dichtbij

Aarzel niet en bezoek vandaag nog het dichtstbijzijnde Goudwisselkantoor!

Goud verkopen