Taxatie

U ontvangt een gratis en vrijblijvende taxatie van uw objecten incl. advies over verkoop of veiling.

 

Inbrengen op de veiling

Als u een object inbrengt voor een veiling, ontvangt u een officieel ondertekend innameformulier. Hierop staan alle gegevens over de inname, incl. de voorwaarden. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Opslag en veilingvoorbereiding

Uw objecten worden zorgvuldig, veilig en verzekerd opgeslagen in speciale ruimtes.

Uw objecten worden nauwkeurig beschreven en gefotografeerd door ervaren taxateurs en veilingmedewerkers. De objecten worden vervolgens ingepland in de veiling.

 

Veiling

Onze veilingen promoten we zeer uitgebreid en via diverse kanalen bij de juiste doelgroepen, zowel online als offline. Van iedere veiling verschijnt een verzorgde full colour catalogus die gratis beschikbaar is (online en op papier). Een breed klantenbestand ontvangt de catalogus automatisch. Speciale kijkdagen stellen (potentiële) kopers in de gelegenheid om in alle rust hun favoriete objecten met eigen ogen te bekijken. De veiling vindt plaats in het veilinghuis in Klaaswaal met uitstekende faciliteiten. Online is de veiling overal te volgen en kan iedereen deelnemen.

 

Afhandeling

Zijn uw objecten geveild? U krijgt een bericht over de opbrengst van uw ingebrachte objecten. Uitbetaling van de opbrengst van uw geveilde objecten gebeurt ongeveer 6 weken na de veiling.