Gouden Maple Leaf verkopen

Gouden Maple Leaf verkopen

De gouden Maple Leaf is de bekende beleggingsmunt uit Canada. De Maple Leaf werd voor het eerst uitgegeven in 1979 door de Royal Canadian Mint. De Maple Leaf is geliefd onder beleggers door zijn hoge goudgehalte.

Gouden Maple Leaf verkopen?

Wilt u één of meer gouden Maple Leafs verkopen? Goudwisselkantoor betaalt een reële prijs voor uw munten.  En als u uw munten verkoopt, betalen we u direct uit. Contant of indien gewenst per bank (grote contante geldbedragen alleen mogelijk in overleg).

Maak een afspraak > | Vind een kantoor >

De ‘Maple Leaf’

De Maple Leaf – een esdoornblad –  is één van de nationale symbolen van Canada. De gouden munt is dan ook direct herkenbaar aan het prominente esdoornblad op de voorkant. Op de achterzijde is Koningin Elizabeth II afgebeeld.

Maple Leaf uitgaven

De gouden Maple Leaf is in verschillende waardes uitgegeven. De gouden munt is een wettig betaalmiddel. De munt is echter niet bedoeld voor circulatie maar voor beleggers en verzamelaars. Er zijn 3 varianten van de munt:

  • 1 troy ounce
  • 1/2 troy ounce
  • 1/10 troy ounce

Vrijblijvende taxatie van gouden Maple Leaf

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Een taxatie is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Verkoopt u uw munten? Dan betalen we u direct contant uit.

Maak een afspraak > | Vind een kantoor >

Gouden Maple Leaf verkopen