Gouden vijf gulden verkopen?

Gouden vijf gulden verkopen?

De gouden vijf gulden is de kleinste Nederlandse gouden munt. Hij heeft ongeveer dezelfde grootte als het kwartje van vroeger. In de volksmond is hij vooral bekend als het ‘gouden vijfje’. De munt is geslagen vanaf 1826 tot en met 1912. Heeft u een gouden vijf gulden munt en wilt u deze verkopen?

Maak hier een afspraak voor een gratis taxatie > 

Gouden vijfje verkopen?

Heeft u een gouden vijfje en wilt u die verkopen? Dan bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres. We betalen een goede prijs voor uw munten. En we betalen direct uit, contant of per bank (grote contante geldbedragen alleen mogelijk in overleg).

Vind een kantoor

Gouden vijfje als sieraad

Veel gouden vijfjes zijn als sieraad gebruikt. Als hanger aan een ketting, of aan een gouden armband. In sommige gevallen werd het muntje nagemaakt door juweliers. Onze taxateurs kunnen u precies vertellen of uw gouden vijf guldenmunt echt is.

Gouden vijfje met meerwaarde?

Het kan zijn dat uw gouden vijfje naast de goudwaarde ook nog een verzamelwaarde heeft. Die ligt vaak hoger dan de goudwaarde. De verzamelwaarde is sterk afhankelijk van jaartallen en kwaliteit. Het is dan ook belangrijk dat we uw munt kunnen zien om een betrouwbare taxatie te geven.

Vrijblijvende taxatie van gouden vijfje

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Een taxatie is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Verkoopt u uw munten? Dan betalen we u direct contant uit. Of indien gewenst per bank.

Gouden vijf gulden verkopen?