Zilveren baren verkopen?

Zilveren baren verkopen?

Heeft u in zilverbaren geïnvesteerd? Of erfde u zilverbaren uit de familie? Bent u op zoek waar u uw zilver baren kunt verkopen? De waarde van het zilvergrijze edelmetaal is in de afgelopen periode sterk gestegen. En dus kan het interessant zijn om uw baren te verkopen.

Maak een afspraak voor gratis taxatie > | Vind een kantoor >

Zilverbaren verkopen?

Goudwisselkantoor biedt een reële prijs voor uw zilverbaren. En we betalen u direct uit! Contant of indien gewenst per bank. Grote contante geldbedragen zijn alleen mogelijk in overleg.

Baren voor beleggers

Zilverbaren bestaan in veel verschillende soorten. Ze worden gemaakt in baartjes van 10 gram tot grote 10 kilobaren. De meest verhandelde formaten zijn de 50, 100 en 500 gram en 1 kilo baren. Ze worden gemaakt voor beleggers en hebben de hoogste zuiverheid aan zilver. Door hun compacte formaat zijn zilverbaren makkelijk verhandelbaar.

Betrouwbare zilverbaren

Zilverbaren worden door verschillende producenten gemaakt. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun zilverbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Zilverbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs het serienummer vermeld op de baar.

Zilveren baren verkopen in uw regio

Wilt u uw zilverbaren verkopen? Kom dan langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Taxatie is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Verkoopt u uw zilverbaren? Dan betalen we u direct uit, contant of per bank.

Maak een afspraak voor gratis taxatie > | Vind een kantoor >

Zilveren baren verkopen?