Timed veiling
Goudbaar 2,5 gram

Goudbaar 2,5 gram

Goudbaren bestaan in veel verschillende soorten. Deze baren worden wereldwijd gemaakt voor beleggers. Door hun compacte formaat zijn goudbaren makkelijk verhandelbaar. Het goudbaartje van 2,5 gram is één van de kleinste formaten.

Goudbaar van 2,5 gram verkopen?

Heeft u een goudbaartje dat u wilt verkopen? Ook de kleinste goudbaren koopt Goudwisselkantoor voor een reële prijs. En we betalen u direct contant uit! Of indien gewenst per bank.

Natuurlijk goud

Het meeste goud dat in de natuur wordt gewonnen, wordt in goudbaren omgezet. In de volksmond ook wel ‘goudstaven’ genoemd. Baren bestaan in formaten van 1 gram t/m 12,5 kilo en zijn gegoten in de meest zuivere vorm van goud.

Betrouwbare goudbaren

Goudbaren worden door verschillende producenten gemaakt. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk te controleren is. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak worden ook de producent of en het serienummer vermeld op de baar.

Gratis taxatie

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Een taxatie is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Verkoopt u uw goudbaartje? Dan betalen we u direct contant uit.

Goudbaar 2,5 gram