Zilveren servies

Zilveren servies

Het zilveren servies is zo goed als verdwenen uit het huiselijk gebruik. Het staat vaak ongebruikt in een kast of vitrine. Herkent u dat? Laat dan uw zilveren servies eens taxeren.

Zilveren servies verkopen

Goudwisselkantoor taxeert en koopt zilveren serviezen. Zowel compleet als incompleet. Wij bepalen voor u de waarde en doen u een reëel aanbod. Bent u tevreden en wilt u het verkopen? Dat kan. We betalen u direct uit, zowel per bank als contant.

Servies zilver beperkt gebruikt

Een zilveren servies bestaat uit een dienblad, koffie- en theekan en suiker- en melkkannetje. In sommige gevallen zijn er ook lepelvaasjes, lepeltjes of een suikerklontjestang aanwezig. Het gebruik ervan was vaak beperkt, alleen als er gasten over de vloer kwamen.  Want ook voor een zilveren servies geldt: het heeft een regelmatige poetsbeurt nodig om het netjes te houden. Dat wilde men zo veel mogelijk beperken.
 

Aantrekkelijke wissel

Bent u ook geen liefhebber van poetsen en heeft het servies voor u geen bijzondere waarde (meer)? Dan kan het interessant voor u zijn om het te verkopen. De opbrengst kunt u investeren in iets waar u wel veel plezier van heeft. Twijfelt u of uw servies van echt zilver is? Goudwisselkantoor heeft al meer dan 30 jaar ervaring met zilver. Onze taxateurs vertellen u precies hoe het zit.

Vrijblijvende taxatie van zilver servies

Kom langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. U kunt er zonder afspraak terecht. We taxeren uw zilveren servies vrijblijvend. En verkoopt u het servies? Dan betalen we u direct uit, contant of per bank.

Zilveren servies