Timed veiling
Zilveren bekers

Zilveren bekers

Zilveren bekers zijn er voor veel verschillende doeleinden. Allereerst zijn zilveren bekers natuurlijk gebruikt voor het nuttigen van dranken. In veel gevallen zijn dit sierlijk bewerkte zilveren bekers voor bijzondere gelegenheden. Op bruiloften en verjaardagspartijen bijvoorbeeld. Zilveren bekers worden ook in kerken gebruikt bij de viering van het heilig avondmaal en de eucharistieviering. Daarnaast zijn zilveren bekers ook vaak gebruikt als prijzen bij sportevenementen. Of als gelegenheidsgeschenk bij een geboorte bijvoorbeeld. Bent u in het bezit van één of meer zilveren bekers? En overweegt u deze te verkopen? Laat dan uw zilveren bekers eens taxeren.

Zilveren bekers verkopen

Goudwisselkantoor taxeert en koopt zilveren bekers. Wij bepalen voor u de waarde en doen u een reëel aanbod. Bent u tevreden en wilt u het verkopen? Dan betalen u direct uit, contant of per bankoverschrijving.

Bekers echt zilver of verzilverd?

Ook voor zilveren bekers geldt: er is kaf onder het koren. Zilveren bekers zijn er in massief zilveren uitvoering en exemplaren met alleen een zilveren toplaag. Zilver en verzilverd is soms lastig van elkaar te onderscheiden. Heeft u zilveren bekers die u niet meer gebruikt? Maar twijfelt u of de bekers echt zilver zijn? Goudwisselkantoor heeft al meer dan 40 jaar ervaring met zilver. Onze taxateurs vertellen u precies hoe het zit.

Vrijblijvende taxatie

Kom langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. U kunt er zonder afspraak terecht. We taxeren uw zilveren bekers vrijblijvend. En verkoopt u de bekers? Dan betalen we u direct uit, contant of per bank.

Zilveren bekers