Goudbaar 10 gram kopen?

Goudbaar 10 gram kopen?


Bij Goudwisselkantoor koopt u goudbaren in veel gewichten. Een goudbaar van 10 gram hoort bij de kleinere goudbaren. Het baartje bevat 10 gram goud met een zuiverheid van 99,99%. Over goudbaren betaalt u geen btw, omdat deze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Goudbaar van 10 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte. Of u nu één baar aanschaft of meerdere baren wil combineren. Onze taxateur legt u precies uit wat bij uw wens past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. Goudbaartjes van 10 gram zijn snel leverbaar. U kunt uw goudaankoop zowel per bank als contant betalen. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.

Betrouwbare goudbaren

De goudbaren van 10 gram die Goudwisselkantoor levert, zijn LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar.

Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs een serienummer vermeld op de baar.

Goudbaar van 10 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om uw vermogen deels in goud om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren. Koop uw 10 gram goudbaar in een Goudwisselkantoor in uw regio.

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met onze specialist in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudbaar 10 gram kopen?