Goudbaar 500 gram

Goudbaar 500 gram


Bij Goudwisselkantoor koopt u goudbaren in diverse gewichten. Een goudbaar van 500 gram hoort bij de grotere goudbaren. De baar bevat 500 gram goud met een zuiverheid van 999/1000. U schaft goudbaren aan zonder btw, omdat deze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Goudbaar van 500 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. Daar ontvangen we u in een discrete ruimte. Onze taxateur legt u precies uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. Baren van 500 gram zijn snel leverbaar, zodat u direct of binnen enkele werkdagen beschikt over fysiek goud. U kunt uw goudaankoop zowel per bank als contant betalen. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.

Betrouwbare goudbaren

De goudbaren van 500 gram die Goudwisselkantoor levert, zijn LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs een serienummer vermeld op de baar.

Goudbaar van 500 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Wilt u de toekomst zeker stellen en uw vermogen voor een deel in goud omzetten? Goudwisselkantoor denkt met u mee over het aankopen van goud. Breng daarom een bezoek aan een Goudwisselkantoor bij u in de regio.

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met onze specialist in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudbaar 500 gram