Goudbaar 50 gram kopen

Goudbaar 50 gram kopen


Investeren in een goudbaar van 50 gram? Bij Goudwisselkantoor koopt u goudbaren in diverse soorten en gewichten. Een goudbaar van 50 gram wordt veel gebruikt en is daarom ook snel leverbaar. De baar bevat 50 gram goud met een zuiverheid van 99,99%. U schaft goudbaren aan zonder btw, omdat deze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Goudbaar van 50 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte. Vijftig-gram baren zijn snel leverbaar. U beschikt direct of binnen enkele werkdagen over fysiek goud. Wilt u meerdere baren kopen of combineren of met regelmaat goud aanschaffen? Onze taxateur legt u precies uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. U kunt uw goudaankoop zowel per bank als contant betalen. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.

Betrouwbare goudbaren

De goudbaar van 50 gram die Goudwisselkantoor levert, is LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs het serienummer vermeld op de baar.

Goudbaar van 50 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om uw vermogen deels in goud om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren. Goudbaren van 50 gram kopen bij een Goudwisselkantoor in uw regio.

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met onze specialist in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudbaar 50 gram kopen