Goudbaar 31,1 gram kopen

Goudbaar 31,1 gram kopen

Goud en zilver webshop
Bij Goudwisselkantoor koopt u goudbaren in diverse gewichten. Een goudbaar van 31,1 gram wordt veel verhandeld en is dan ook snel leverbaar. De baar bevat 31,1 gram goud –  precies 1 troy ounce – met een zuiverheid van 99,99%. U schaft goudbaren btw-vrij aan, omdat ze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Goudbaar van 31,1 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte. U kunt één baar aanschaffen maar natuurlijk ook meerdere baren combineren. Onze taxateur legt u precies uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. Goudbaren van 31,1 gram zijn snel leverbaar. U betaalt uw goudaankoop per bank of contant. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor gebruikt hiervoor de wettelijke kaders.

Betrouwbare goudbaren

De goudbaren van 31,1 gram zijn LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het troy ounce gewicht maakt ze extra makkelijk verhandelbaar. Het gewicht is namelijk gelijk aan de Amerikaanse rekeneenheid van Troy Ounce. Deze rekeneenheid wordt internationaal gehandhaafd in de handel van goud en zilver.

Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs een serienummer vermeld op de baar.

Goudbaar van 31,1 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om uw vermogen deels in goud om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren.

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met onze specialist in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudbaar 31,1 gram kopen